BIOGRAFIE Bogdan Chirieac - CV "morsa competenta"


Bogdan Chirieac Wiki de "morsa competenta"


Bogdan Chirieac s-a nascut in data de 31 octombrie 1961.

Bogdan Chirieac a fost comandant de detasament pioneri, secretar UTC pe liceu apoi CC UTC Sector1.

A activat ca ghid ONT in perioada 1984-89.

Lucruri normale in acea vreme, dar care acum i se reproseaza ca fiind "pacate capitale".

Acuzat ca ar fi fost "turnator" la Securitate Bogdan Chirieac a sustinut ca singura tangenta cu Securitatea o constituie rapoartele intocmite dupa fiecare excursie in care, ca ghid la ONT, insotea turisti straini.


biografie bodgan chirieac blog vedete
Chirieac a fost implicat într-un scandal alaturi de al om de media, Sorin Rosca Stanescu, în care s-a spus ca l-au santajat pe Catalin Macovei, Seful Agentiei Nationale de Integritate.

Chirieac a fost audiat de procurori si în dosarul Alro Slatina, fiind suspectat ca facea trafic de influenta în favoarea patronilor rusi.

Se spune despre Bogdan Chirieac ca este un jurnalist foarte bogat.

Firma lui Bogdan Chirieac a avut opt contracte cu STS (dintre care cinci obtinute prin consultarea unei singure oferte), în valoare de 24 de milioane de euro.

In urma  unor articole legate de EADS (“EADS a vrut sa ne integreze in Africa”) Bogdan Chirieac  demisioneaza in noiembrie 2007 , din functia de senior editor politica externa si din echipa editoriala a ziarului Gandul, în cererea de demisie exprimându-si spernata ca astfel se va pune capat "atacurilor absurde" la adresa ziarului si a directorului acestuia.

In mai 2010 jurnalistii Razvan Dumitrescu si Bogdan Chiriac intra in randurile antreprenorilor online si lanseaza proiectul DCNEWS.RO

Traian Basescu l-a facut ieri seara pe Bogdan Chirieac "morsa competenta", asta in direct la RTV, unde era invitat.

Si era sa uitam ceva.

In martie 2011, Bogdan Chirieac era acuzat de un colonel în rezerva al Armatei Romane, Ion Petrescu,  ca este „agent Mossad” singura "dovada" fiind aceea ca declarase ca Al Qaida se afla in spatele miscarilor revolutionare din tarile arabe.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii

 1. Domnule GOGDAN CHIRIAC !....nimeni (dupa 23 de ani ) de la Evenimente,nu va mai intreaba,ce a-ti facut inainte , nici nu cred ca ar descoperii mare lucru !?,dar ,acum Dvs. cu pretentii poate indreptetite (de a fi un analist "cu bataie" cu viziune europeana )sa va tot vanturati !....ca "invitat" al lui Felix si nu numai,sa acoperiti ecranele cu dezinfarmari actuale mi se pare ca tradeaza "cel putin o meserie "
  Cum dracu??! nu a fost lovitura de stat?,cand cu totii,am fost,martori !,in 3(trei )zile ati schimbat tot,dar tot !,mai aveati pitin si schimbati si localizarea "polului nord"
  De la o persoana ca tine se poate astepta ceva ,dar sa sustii,asa "teatrisme" ?.......o faci numai pentru bani?,....sau este convingerea ta ?
  Toata Europa "vede"! ne zice !,ceva in sensul acesta ,si voi o tineti demagogic,....ca tine !....ca puteti !Nu va este rusine ???
  Ar trebui sa plateasca "toti" pentru care, ROMANIA (amaratul de roman )a suferit ,a-ti facut-o de ras anul trecu invara, ar trebui sa va fie rusine, voi in continuare creati un curent nociv pentru democratizarea tarii !
  Cu ce dracu va are la mana FELIX ? de a-ti facut scut in jurul lui, sa nu coboare spre jilava ?...sau pentru bani ?!
  Ai ! constat! contracte cu statul,grupa mare,ca si altii de la antene cred ca nu sunteti prosti,doar va prostituati,pentru diverse si diferite motive !
  Voi ati dorii ca tara aceasta sa va imparteseasca opiniile,cand ele sunt coordonate de "ce va iese" din afacere,cum ar zice "tonomatul"
  Daca era altul in locul lui Bombonel,era imediat arestat ptr. detinere de munitie nedeclarata !,,,,,,,,,si in alt dosar, pentru solicitare de mita in forma continuata !...iar voi (ziaristii)faceti zid in jurul lor !?..sunteti penibili !,ce tu bogdan nu stii cu ce se ocupa (printre altele )o ambasada la noi?,este nevoie de alte surse interne de informare ??...nu!.. tata! NU !
  Voi daca vreti binele USL-lui,primul lucru,este sa-l bagati pe felix la "beci" ,nu sa-i plimbati aberatiile de steaguri,sa-l acoateti "patriot" ca asta,incepe se creda !
  Chiar atat de mult ii sunte-ti datori,de trebuie sa-l "spalati"
  Lasati-l in "istoria" lui ca el si-a cret-o de 50 de ani !,iar acum profita! de nevoile voasre !iar uni dintre voi chiar sunteti cititi !.......apropoo Bogdan ? daca copii tai vor fii intrebati peste 20 de ani,cum tatal lor sucea inteserul adevarului,in sensul puterii (de care stia de fapt ce hram poarta !)
  Asta e !...m-am luat de tine (dar am dreptate !) pentru ca eu cred ca ai ceva stiinta de "istorie"trecuta,actuala,si vizionara,ca te-am vazut pe atena cu Firea,oportunista asta,care da sanse tinerilor,ea a ajuns presedinte de filiala pcr judeteana intr-un an,bate-ti campii zau asa,na-ti inteles nimic "nu putem producem noi,cat puteti sa furati voi" pentru cei multi nu mai ramane nimic !Voi asta nu intelege-ti !??........sau va doare la basca?
  In parlament a-ti "ascuns" toti borfasi care au apucat sa "cotizeze" i-ati securizat ?! ce dracu tara crezi ca vede excelentele lor ?(ambasadori) ,te iuntrebi oare cand,ciocnesti paharul de sampanie cu americanul,cum te percepe ? cat de duplicitar ?cand stie ca,ca stii si totusi "joci" ???....of bleg mai esti !dar noi ?.....ce fraieri !

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule Bogdan Chirieac!
  Sunt un fan al dvs. din Tecuci și vă adresez o întrebare personală: Ați făcut stagiul militar la Slatina în perioada 1980-1981 - artilerie (pânâ în iunie?) Vă mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Anonim ... Sunteți postac? După ortografie şi limbaj probabil... Important este spiritul analitic al domnului Chiriac.. O zi bună

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.