BIOGRAFIE BETTY NIGHT CAT - Noua Night Cat "Crazy "

Wiki Beatrice Apostu aka Night Cat

Beatrice spune ca pasiunea pentru muzica o are de cand eram mica, de cand avea 2 ani.

biografie beatrice night cat blog vedete
sursa: facebook.com/night-cat-offical
La doar 21 de ani, Betty nu este deloc straina de tot ceea ce înseamna muzica, primul contact cu acest domeniu avându-l înca de la vârsta de 5 ani, atunci când vecinii sau familia o puneau sa le ofere spectacole private, fiind fascinati de vocea si de dezinvoltura cu care artista în devenire se prezenta în fata „publicului”!

O perioada de 1 an Beatrice Apostu a luat cursuri muzicale si cu sora Claudiei, Olivia Paun, care i-a insuflat tendinte muzicale diferite, de pop-rock.

La varsta de 16 ani  "Night Cat" inceput lectiile muzicale cu Mircea Romcescu.

Betty spune ca „Night Cat" reprezinta, pentru ea, un alter ego. Daca ziua pare o fata cuminte si la locul ei, odata ce soarele apare Night Cat, felina jucausa, îndragostita iremediabil si care se lasa întru totul dominata de muzica.

Beatrice spune ca isi doreste sa fie perceputa de public asa cum este ea cu adevarat!


Adica, nu ca o pitipoanca care vine si canta, deoarece a intrat in proiectul "Night Cat" datorita faptului ca chiar are talent si chiar vreaa sa faca ceva profesional in acest domeniu.

Night Cat  si-a semnat debutul pe piata muzicala romaneasca cu piesa ”All Night”, o compozitie a lui Robert Angelescu, claparul formatiei Proconsul.

Primele doua piese, „Party All Night” si „Crazy” se bucura de foarte mult succes în rândul fanilor artistei, iar cererea de concerte pentru aceasta vara a crescut considerabil.

Beatrice Apostu a colaborat cu Mircea Romcescu care, desi este din generatia veche, a reusit sa se adapteze foarte bine timpurilor, Robert Anghelescu de la trupa Proconsul, Dj Raoul (Raul Russu), Andy Robert si Dj Rushen.

Si sa incheime cu un citat din "Night cat" postat pe pagina sa de FaceBook: "Actions speak louder than words. I am NIGHT CAT, always yours!"MUSIC" is my middle name, I do SING, not searching fame."
MAI POTI CITI