WIKI-ul unei MISS-NATALIA GANTIMUROVA, printesa model

NATALIA GANTIMUROVA este nu numai o fata splendida dar este si printesa cu adevarat. Este descendenta unei familii princiare GANTIMUROV. Mama sa se numeste  SVETLANA  NOSYREVA GANTIMUROVA iar tatal ei este SERGHEI GANTIMUROV.

NATALIA  GANTIMUROVA BIOGRAFIE VEDETE BLOG
Natalia mai are o sora mai mare.  S-a nascut la 14 august  1991 in regiunea CHELYABINSK. In prezent locuieste in MOSCOVA. Prietenele NATALIEI au incurajat-o sa contacteze o agentie de modelling si sa imbratiseze aceasta  cariera. Si mama Svetlana a fost extrem de emotionata atunci cand  NATALIA a castigat titlul suprem de frumusete MISS RUSSIA. S-a simtit mandra de realizarea fetei ei.

Asta ii inlesnea un drum si o cariera. NATALIA GANTIMUROVA si-a reprezentat tara la concursul MISS WORLD 2011 care s-a tinut in THAILANDA. Si nu i-a fost usor NATALIEI in cantonamentul de pregatire pentru acest concurs. Ca un sportiv profesionist ,NATALIA facea cite patru ore de sport zilnic.


A luat lectii intensive de engleza si a facut chiar si cursuri de machiaj. Iar presa era tot timpul pe urmele ei. Era invitata in emisiuni. Frumoasa NATALIA GANTIMOROVA are 1,81 cm inaltime si masuri standard aproape 85-61-90. Are o greutate de numai 55 de kg. Ochii albastri te cuceresc iar parul ei de nuanta castanei ii incadreaza fata. Zici ca un pictor s-a ocupat de trasaturile corpului ei.

Si daca nu ar fi.fost o printesa nu poti sa nu o asemeni cu una. Are deja ceva ce te duce cu gandul la rafinament. NATALIA este cunoscatoare a 4 limbi straine: engleza, franceza,spaniola si rusa.
A absolvit Facultatea de Relatii Internationale. Din pacate rusoaica nu a reusit sa castige titlul de MISS WORLD. La concursul de la LONDRA s-a clasat a 4-a.

Are toata vremea sa obtina tiluri de frumusete si nu are timp liber mai deloc. NATALIA se relaxeza ascultand muzica indie-rock, citeste literatura clasica si se declara o fana a snowboard-ului. A fost in VIETNAM, si a fost incantata de ospitalitatea celor din SAIGON dar si de frumusetea peisajelor.

A avut defilari de moda dar s-a implicat si in activitati de binefacere. Nu mica le-a fost mirarea americanilor cand au vazut-o pe MISS RUSSIA, NATALIA GANTIMOROVA in tribunele stadionului unde se disputa meciul de rugby RUSSIA- SUA. La acest meci au fost inasprite masurile de securitate.

Prezenta unor oameni precum :vicepresedintele rus ALEXANDR ZUKOM, prim ministrul neoozeelandez, JOHN KELLY, ambasadorul SUA in NOUA ZEELANDA si FIJI DAVID HEBNER si miliardarul rus RUSTAM TARIKO au facut ca meciul sa fie si mai interesant.

NATALIA  GANTIMUROVA WIKI VEDETE BLOGSi trebuie sa recunoasteti ca nu e putin lucru sa stai in preajma unor asemenea personalitati. Dar printesa NATALIA e o cuceritoare. Frumusetea ei o indreptateste sa isi alaega orice cariera.  E chiar interesant sa urmaresti evolutia unei fete care a cucerit titlul de MISS al tarii. Ce va face oare NATALIA? Ii va fi de ajutor frumusetea?

In Romania, fetele care au cucerit un asa titlu de obicei ori se fac asistente de televiziune ori devin obiecte decorative denumite iubite de oameni cu bani.  Da, la noi industria frumusetii si a concursurilor serioase e departe de ceea ce se intampla in strainatate. Voi va aduceti aminte ca RAMONA BADESCU sa fi castigat vreun titlu de MISS ROMANIA? Ei bine, in CV-ul ei sta scris ca este o fosta miss.

Un mic amanunt care ne arata cam cat de mult se pune pret pe astfel de concursuri. Si de aceea in vecii vecilor , ROMANIA nu va pleca cu vreun premiu de la un concurs de MISS WORLD.Sa ne uitam la vecinii rusi. La ei sunt cu adevarat femei uluitoare. Cu o frumusete naturala. Fara silicoane sau alte artificii. Cam cat de mult conteaza in viata faptul ca ai castigat un concurs de MISS?

Este frumusetea un atuu? Daca o privesti pe NATALIA GANTIMUROVA nu se poate sa dai  un raspuns negativ.  Poate , NATALIA va dori sa se faca actrita. Asa am avea posibilitatea sa o mai vedem.
MAI POTI CITI