IRINA RACOVICEANU aka cantareata SHAYRENE aduce rasaritul cu "SEXY ,HELLO"

SHAYRENE este cantareata din Constanta care a adus un suflu nou muzicii. De aceea, IRINA RACOVICEANU aka SHAYRENE canta mereu, "HELLO, HELLO SEXY.

IRINA RACOVICEANU  SHAYRENE WIKI VEDETE BLOGSHAYRENE este descoperirea lui IONUT UNTARU adica FRISCCO. Cel cunoscut pentru colaborarile cu ALEX UNDER BASE si RESIDENCE DEEJAY'S.

Pentru IRINA, aka SHAYRINE , IONUT UNTARU reprezinta modelul absolut al omului care doar prin ambitie si tenacitate a reusit sa ajunga sus de tot. De aceea, cantareata a declarat ca ramane fidela proiectelor cu FRISCCO MUSIC GROUP.

IRINA a fost fata care in scoala a castigat nu mai putin de 33 de premii.Pentru ca 33 e cifra ei norocoasa, de care sunt legate multe evenimente placute. Acum eleva studioasa este studenta in al doilea an al UNIVERSITATII  CHRIST CHURCH din MAREA BRITANIE.

Ce studiaza IRINA? BUSINEESS MANAGEMENT adica MUSIC MANAGEMENT. Pentru a putea fi prezenta la toate evenimentele muzicale, numai in primul an de studii,  constanteanca a zburat de 24 de ori.
Constanta-Londra-Bucuresti este deja o ruta cunoscuta pentru Irina.


Single-uri ca "SEXI, SEXI -HELLO"," EUROBITCH" sau "SUNRISE" sunt cunoscute deja de iubitorii muzicii de club.  Irina is imparte vita intre scoala si muzica iar in timpul liber joaca tenis si face fotografii.
Si credem ca face si sport. Cum altfel sa isi mentina conditia fizica de invidiat?

Englezii au remarcat-o pe frumoasa SHAYRENE si au intrebat-o de ce nu incearca sa isi faca o cariera muzicala la ei in tara. Constanteanca a spus ca este deschisa oricaror colaborari dar prefera sa isi faca intai un nume la ea in tara.

SHAYRENE nu poate sa isi imagineze viata fara muzica. Prin muzica isi exprima sentimentele si emotiile.  Inconjurata de  cei dragi , IRINA trece si peste hopuri. Unul din acestea a fost accidentul de masina in care a fost implicata la Constanta in februarie. Atunci masina pe care o conducea un BMW  s-a ciocnit cu o SKODA. Au fost raniti dar nu grav. Si asa numele ei a aparut prin ziare.


Asteptam sa auzim de SHAYRENE. E abia la inceput.

Cine stie , poate isi doreste sa calce pe urmele altor celebre constantence, INNA sau ALEXANDRA STAN. Deocamdata cei de la MEDIA PRO MUSIC se ocupa de cariera ei.