Cancan cu Ana Maria "logodnica" lui Florin Birica "Dansez pentru tine"

Banii nu aduc fericirea ci doar numarul lor? Ramane de discutat.

In ziarul Cancan de azi Ana Maria, pana acum o necunoscuta, a sarit la gatul unui fost castigator al concursului "Dansez pentru tine".

stiri cancan florin birica vedete blog
In urma cu ceva ani, Florin Birica castiga alaturi de Andra Maruta, primul trofeu “Dansez pentru tine”.

Povestea de viata extrem de trista a lui Florin, alaturi de talentul sau la dans, i-au convins atunci pe telespectatori sa-l voteze, el plecând la final acasa cu 50.000 de euro.

Cu acesti bani, Birica urma sa-si cumpere un apartament în care sa locuiasca împreuna cu logodnica sa, Ana Maria.


Asta s-a si întâmplat. Ce doi si-a luat o casa in cartierul iesean Dacia. Numai ca, dupa câteva luni, Ana Maria si Florin Birica s-au despartit.

Suparata ca Florin le-a spus tuturor cunoscutilor ca ea a plecat de acasa, la surorile sale din Italia, Ana Maria, fosta sa iubita, a spus pentru ZIARUL CANCAN ca lucrurile au stat cu totul altfel. 

"Florin m-a dat afara din casa ca pe un câine, când erau -20 de grade, si m-a luat sora-mea de pe strada si m-a dus în Italia. El m-a folosit sa-si ia casa, m-a iubit pâna s-a vazut cu banii în mâna, m-a tinut un an si apoi m-a dat afara! Ar trebui sa-i fie rusine!".

Aceasta este varianta Anei Maria.

De partea cealalta, Florin Birica spune in continuare ca Ana Maria a ales sa plece si ca înca o asteapta. 

Florin Birica a absolvit anul acesta Facultatea de Muzica din Iasi, dar lucreaza ca educator specializat la un centru de plasament dintr-o comuna din Iasi.

Intrebarea noastra este: de ce tocmai acum apar aceste informatii in ziare?

Incearca oare Ana Maria sa devina cunoscuta in acest fel?
MAI POTI CITI