BIOGRAFIE SMILEY ANDREI MARIA - Smiley Dead man walking

Scurt Wiki Smiley

Biografie Smiley (Andrei Maria)
Nume: Andrei Tiberiu Maria
Alias: Smiley
Data nasterii: 27 Iulie 1983
Locul nasterii: Pitesti
Parinti: Mama Ioana, Tatal Ion
Frati/Surori: Un frate Filip
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Saten
Inaltime: 1.85
Greutate: 76 kg
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are
Ocupatie: Cantaret
Studii: Facultatea de comert exterior ASE

Smiley este absolvent al Scolii Populare de Arta de la Liceul de Arte `Dinu LIpatti`. A studiat la sectia chitara clasica. De asemenea, cantaretul a absolvit Facultatea de Comert Exterior in cadrul A.S.E.-ului.


La varsta de 10 ani si-a descoperit pasiunea pentru muzica si a inceput sa cante. Dupa trei ani alaturi de trupa Millenium 3, Smiley a fost remarcat de Gyuri Pascu. Uleterior s-a imprietenit cu cei care urmau sa devina colegii sai de trupa: CRBL, Omu Negru, Piticu si Francezu.

n 2009, Smiley participa impreuna cu C.R.B.L., Omu Negru, Piticu si Francezu la productia Un Film Simplu, o poveste care urmareste viata celor cinci membri ai trupei intr-un moment decisiv pentru viitorul lor.

In februarie 2010, Andrei Maria lanseaza primul single de pe cel de-al doilea album solo al sau. Piesa `Plec pe Marte`, pe care apare si Cheloo (Parazitii), a urcat rapid in topurile de muzica radio si TV, ajungand pe primul loc intr-un timp record.


Smiley si HaHaHa Production anunta lansarea videoclipului: Dead man walking.

Dead man walking reprezinta o premiera mondiala, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentata.

Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicatie special creata, HaHaHa Reality, disponibila gratuit pentru smartphone-ul tau in Application Store sau Google Play.


MAI POTI CITI