Biografie Silvia Stefanescu, Sylvia lui DJ Rynno

Biografie SYLVIA
Data nasterii: 30 noiembrie 1982
Nume complet: Silvia Roxana Sarbu Stefanescu
Porecla: Sylvia
Inaltime: 167 cm
Greutate: 54 kg
Zodie: Sagetator

Sylvia este o cantareata din Romania, fosta componenta a trupei ASIA  si actuala parte blonda si feminina a lui DJ Rynno.

Sylvia care acum ceva timp a divortat de Andrei de la "Alb Negru".

Cantareata Silvia Stefanescu, alias Sylvia, a trait o experienta similara cu aceea a fetei care a declansat uriasul scandal de la Liceul "Jean Monnet".

biografie sylvia cantareata blog vedeteSylvia nu s-a iubit cu proful de sport, ci cu proful de geografie si, complexata de diferenta de varsta, blonda facea tot ce-i statea in putere pentru a-l convinge ca nu este o pustoaica, ci o femeie fatala.

Dupa o cearta cu proful, Sylvia l-a cunoscut pe Andrei Stefanescu.

Andrei Stefanescu de care a divortat dupa un scandal monden in care a fost implicat si Iulian Demeter, manechinul de 20 de ani despre ziarele tabloide au scris ca ar fi fost amantul blondei.

Sylvia nu a fost niciodata o persoana pudica.

Maritata sau nu, aparitiile vedetei au fost intotdeauna provocatoare, videoclipurile la limita, pictorialele "hot", iar in tot acest timp.

Ultimul numar a revistei SPY prezinta un set de poze cu Sylvia la piscina. La piscina unde blonda a aruncat sutienul cat colo si a ales sa faca plaja doar in slip si la bustul gol.
MAI POTI CITI