Biografie Nicu Bendea “Tonik Show” via Blog Comedica

Scurta biografie Nicu Bendea, profesorul de matematica ce face stand-up comedy si care spune ca nu are texte pe care sa le scrie si ulterior sa le învate.

Data nasterii: 23.01.1981, Sohodol, judetul Alba

Studii: Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii „Babes-Bolyai“ (UBB)

Stare Civila: Necasatorit

biografie nicu bednea blog vedete comedica
Nicu Bendea este membru al trupei „Comedica“ începând cu anul 2004 si, in scurt timp, a devenit unul dintre cei mai apreciati actori de comedie din Cluj, dar si din întreaga tara.

A inceput sa învate ceinseamna comedia de pe internet, uitandu-se pe YouTube, dar si din vechile emisiuni comuniste de la televizor. Nu a urmat niciun curs oficial pe aceasta tema.

Umor autentic si spontan.

Prima oara Nicu Bendea a urcat pe scena în 2004, an in care a devenit membru al „Comedica“.

Nu-mi place retinceta fata de ceva nou si obisnuinta cu un anumit tip de umor, înregistrat. Consider ca noii actori ar trebui incurajati“, este de parere Nicu Bendea.

De apreciat ca nu Nicu Bendea nu cultiva obscenul, il foloseste rar, doar pentru a puncta atunci cand este cu adevart cazul.

Din februarie 2012 Nicu Bendea isi distreaza si binedispune telespectatorii cu emisiunea “Tonik Show” pe Transilvania Look TV.

Tonik Show - Firoana la taclale cu Lelea Lucretie

Si acum un pic wiki la caterinca despre Nicu Bendea
  1. Se zice despre   Nicu Bendea   ca a reusit sa vindece un om de prostie. Prin umor.
  2. Se zice despre  Nicu Bendea  ca a facut un elev sa leviteze, recitându-i o formula matematica.
  3. Se zice despre  Nicu Bendea  ca a stat mai putini ani în Tibet decât Brad Pitt, nu se stie câti, da’ s-a întors mult mai imbogatit spiritual. Poate transforma apa în cafea.