BIOGRAFIE ILEANA CIUCULETE - DE LA MUZICA POPULARA LA CANCAN MONDEN

Un scurt WIKI de vedeta foarte mediatizata in ultimele zile.

Ileana Ciuculete s-a nascut in comuna Vela , Sat Gubaucea din judetul Dolj la  data de 20 septembrie in zodia Fecioara.

La varsat de doar 14 ani Ileana a debutat in Ansamblul Nicolae Balcescu din Craiova.

Copilaria Ilenei a fost marcata de saracie. De multe ori, parintii ei nu-si permiteau sa-i cumpere haine noi, rochite, iar artista suferea din aceasta cauza.

Ileana Ciuculete a avut doua casatorii esuate, dupa care l-a cunoscut pe Cornel Gales. Pe acesta din urma il considera barbatul ideal.

De-a lungul carierei sale artistice ,cantareata de muzica populara a avut nenumarate colaborari inedite, alaturi de Andra, Axinte de la Vacanta Mare sau de Denisa cu care a interpretat o piesa in limba sarba.

ileana ciuculete biografie vedete blog
Referitor la viata sa personala, Ileana Ciuculete declara intr-un interviu ca: "M-am casatorit la o varsta foarte frageda , la 16 ani cand deja eram cantareata. Apoi la varsta de 19 ani am dat nastere primului meu baiat , Mugurel , la 2 ani a venit si cel de-al 2-lea baiat , Cristian care vruiam sa fie fata , dar Dumnezeu nu mi-a dat fata pe care mi-o doream din tot sufletul si mi-a daruit tot baiat.O sa-mi aduca baietii 2 nurori si o sa le iubesc poate mai mult decat pe ei daca vor fi pe sufletul meu si nu o sa fiu severa deloc pentru ca si eu am avut soacra."

Intr-un fel sau altul, Ileana Ciuculete a lasat sa se inteleaga ca regreta cele 2 casatorii  anterioare celei existente in prezent , considerand ca si-a irosit timpul pana sa-l cunoasca pe Cornel Gales , sotul si impresarul ei care sunt de 20 de ani de casatorie impreuna.

In ziarul Cancan de azi a aparut stirea ca ca de fapt numele adevarat al Ilenei Ciuculete este NELI.

"Numele ei adevarat este Neli CIUCIULETE. Roza îi zic baietii de la tara. Pe fratele ei îl cheama Aurel Ciuciulete. Nu trebuie sa îi fie rusine de numele ei. Ileana Ciuculete nu îsi spune vârsta adevarata ca sa para mai tânara", a spus tatal baietilor, Valeriu Sfetcu, si fostul sot al cântaretei de muzica populara.

O singura intrabare ramane? De ce si cui serveste tot acest scandal legat de viata personala a Ilenei Ciuculete?
MAI POTI CITI