Treceți la conținutul principal

BIOGRAFIE ELLA DUMITRU POZE FOST IUBIT STEFAN FLORESCU

De ce biografia Ellei Dumitru? 

Wiki Ella Dumitru 
Pentru ca Ella a trait  o frumoasa poveste de dragoste alaturi de iubitul sau Stefan Florescu un alt concurent de la "Dansez pentru tine".

Pentru ca Ella Dumitru, castigatoarea de la "Dansez pentru tine" a ajuns in atentia ziarelor dupa ce s-a aflat ca si-a dat mama in judecata.

Ella Dumitru si-a dat în judecata mama paralizata. Isi vrea inapoi o parte din banii castigati la concurs.

Povestea familiei Ellei este desprinsa parca dintr-un film de groaza.

Mama Ellei, Simona Dumitru, a fost injunghiata de tatal Ellei, pentru ca acesta nu a suportat sa se desparta de el si a hotarat sa o omoare.


Din fericire, femeia a scapat cu viata, dar a ramas paralizata de la brau in jos si este imobilizata intr-un scaun cu rotile pentru totdeauna. La un an dupa aceasta intamplare oribila, in viata Ellei si a mamei ei a aparut o raza de soare o data cu Sorin.

Acesta avea sa devina sotul Simonei si tatal adoptiv al Ellei, cel care in ultimii 10 ani are grija de cele doua. Pe 5 august 2010, Sorin avea sa devina eroul familiei in momentul in care si-a salvat de la moarte soacra si sotia.

Bunicul Ellei a sarit cu un topor sa le omoare pe cele doua iar Sorin l-a imobilizat. In altercatie Sorin a fost ars de batran pe picioare cu acid de baterie si acum se afla la spital, la sectia chirurgie plastica. Bunica Ellei e in spital, in Hunedoara, cu capul spart si ambele maini in ghips.

Bunicul se afla in arestul politiei si risca multi ani de inchisoare. Ella a ramas cu mama, sa o ingrijeasca, ea fiind cu handicap grav.

biografie facebook ella dumitru vedete blog
Acum se pare ca tanara Ella Dumitru a fugit de acasa împreuna cu iubitul ei, si a ramas fara bani.

Stefan Florescu, fostul iubit al Ellei Dumitru declara in 2011:  "Ne-am cunoscut la Buftea pe platourile de filmare. Ea este din Hunedoara, dar nu este distanta o problema. Acum a fost eu la ea, iar luna viitoare vine ea la mine. De aici plecam la mare"

"Eu nu vreau nici sa ii acuz, dar mama nu a folosit banii aceia pentru tratament. Era un tratament experimental, care putea sa o ucida. Cu totii am fost de acord ca i-ar face rau. Banii au fost folositi pentru a achita ratele, pentru datorii, ca aveau multe. Iar restul sunt in banca, pentru dobanda. Eu am cerut doar o parte din ei, pentru ca vreau sa studiez si ei sunt obligati sa ma intretina in perioada studiilor", a declarat Ella pentru ziarul Cancan de azi.

Aceasta ar fi povestea unei "fetite" care la un moment dat a ajuns o mica vedeta prin faptul ca a castigat "Dansez pentru tine", iar acum dupa doi ani, are un proces pe rol cu mama sa.