Biografie Denisa Bita - Click! Model

Scurt wiki Denisa Bita, fata care de la  Click! Model  a ajuns sa joace in “The Necessary Death of Charlie Countryman".

denisa bita biografie vedete blog
Denisa Bita are 22 de ani si este un fotomodel de succes.

A filmat pentru telenovela ”Narcisa salbatica” de la Antena 1,a fost reporter la Music Channel, a fost hostess la o multime de evenimente si este un fotomodel foarte cautat pentru prezentarile de lenjerie intima, datorita formelor sale generoase.


Pe vremea cand era Model Click! Denisa Bita declara ca îi plac la nebunie cocktailurile si ca „cea mai sexy parte a corpului ei o constituie în mod indiscutabil sânii".

Denisa era o prezenta deja de notorietate a concursului Click! Model - Fata de la Pagina 3, fiind  „piesa de rezistenta a evenimentelor Click! Party Nights".

Acum insa se pare ca viata profesionala a Denisei Bita s-a schimbat, ajungand la un nivel superior.


Denisa Bita a filmat zilele trecute alaturi de Shia LeBeouf, pentru pelicula “The Necessary Death of Charlie Countryman”, film ce se realizeaza la Bucuresti.

Denisa a fost fericita ca George Ciubotaru, directorul de casting a filmului The Necessary Death of Charlie Countryman” i-a oferit sansa de a juca alaturi de Rupert Grint si Shia LeBeouf.

Acum sa nu credeti ca Denisa are un rol de mare vedeta in acest film. 

Ca sa va faceti o impresie despre ce si cum joaca Denisa Bita vedeti ce a declarat pentru Ziarul Libertatea: "... la prima scena filmata a trecut pe lânga mine având o sticla cu bere în mâna si când m-a vazut în sânii goi si bichinii minusculi s-a emotionat si mi-a varsat bere în cizme. Apoi toata ziua si-a cerut scuze."

MAI POTI CITI