Biografie Connect-R Stefan Mihalache Wiki "Vara nu dorm"

Pe scurt despre biografia cantaretului Connect-R

Nume: Stefan Mihalache
Data nasterii: 09 Iunie 1982
Zodie: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Negru
Inaltime: 1.84
Nationalitate: Roman
Etnie: Rrom
Stare civila: Necasatorit
Copii: Nu are


connect r stefan mihalache wiki blog vedete
Connect-R artistul care se mandreste cel mai mult cu etnia sa rroma s-a nascut pe 9 iunie 1982, in Bucuresti.

Stefan Mihalache si-a inceput cariera la varsta de 8 ani, cand a fost selectionar in grupul `Primavara`, dar nu in calitate de cantaret, cum v-ati fi asteptat, ci in calitate de dansator, acesta invatand toate tainele dansului modern.

Connect-R a debutat in hip-hop-ul romanesc in 1997 alaturi de trupa Giganzii.

Este cunoscut ca membru al trupei RACLA, dar si datorita numeroaselor colaborari pe care le-a avut cu artisti importanti din muzica romaneasca.

In octombrie 2008 a fost lansat videoclipul celui de-al doilea single extras de pe album: Nu-ti Pierde Dragostea. Videoclipul a fost unul de imagine, alb negru si a fost regizat de Iulian Moga si Florin Botea.

Urmatorul pas al lui Connect-R in cariera lui solo a fost realizarea piesei Burning Love, cea care urma sa devina hitul anului 2009 si sa stationeze o perioada buna pe prima pozitie a Nielsen Music Chart, barometrul de masurare a difuzarilor radio si tv!

Urmatorul single al lui Connect-R a fost piesa Murderer, care a fost lansata la inceputul lunii ianuarie si continua ceea ce a inceput Burning Love, pastrand sound-ul piesei precedente, impingand insa “povestea” putin mai departe.

In februarie 2010 a participat impreuna cu Anda Adam, la Selectia Nationala pentru Eurovision. Piesa acestora – „Surrender”, o piesa cu sound occidental, a primit voturile majoritatii in sondajele online, insa in clasamentul juriului s-a situat pe locul 7, dintr-un total de 16 piese.

Connect-R a infiintat casa de productie Rappin’ On Production, facand echipa cu Chris Mayer si Nick Kamarera.
MAI POTI CITI