Biografie Alexia Talavutis: Wiki de tanara vedeta FOTO

alexia talavutis biografie wiki blog vedete
Foto  FaceBook Alexia Talavutis
Pe ALEXIA TALAVUTIS o stiti din serialul "Pariu cu viata", unde interpreteaza rolul Monicai Bora.

Dar sa vedem biografia tinerii vedete Alexia Talavutis

Alexia Talavutis s-a nascut pe 27 mai 1990  in orasul Constanta.

Alexia Talavutis a participat, de-a lungul celor 20 de ani de viata, la nenumarate auditii, a inceput o cariera muzicala solo, iar acum face parte din trupa "La-La Band", un proiect de succes a MediaPro Music.

Alexia Talavutis canta de cand se stie, asculta R&B, gosspel si jazz, iar mama a fost cea care i-a indrumat pasii spre cariera muzicala.

Vedeta face televiziune de la varsta de 6 ani, a lucrat si in radio, a participat la foarte multe festivaluri nationale si internationale de muzica, cel mai important premiu fiind trofeul “Premio Assolutto” obtinut la Festivalul Di Maiori din Italia.


Alexia Talavutis se ducea la filmari de doua-trei ori pe saptamana, unde stilistii o aranjau si ii aplicau un machiaj de baza (fond de ten, rimel, gloss), doar atat cat sa arate bine in fata camerei de filmat.

Pe cont propriu, a inceput sa se machieze abia la 16 ani, iar preferatul ei este stilul „smokey eyes”, despre care spune ca i se potriveste. Totodata, in lista preferintelor Alexiei se afla si machiajul simplu, delicat.

In serialul “Pariu cu viata” de la Pro TV, Alexia Talavutis o interpreteaza pe Monica Bora colega si prietena cea mai buna a Sarei Nastase (Sore Mihalache).

Alexia Talavutis a mai putut fi vazuta in trecut jucand si in serialul de comedie “Trasnitii” difuzat de Prima TV.


Alexia Talavutis - Big Girls Don't Cry VIDEO
MAI POTI CITI