Biografia SARAH JANE HYLAND,vedeta din MODERN FAMILY

SARAH JANE HYLAND BIOGRAFIE BLOG VEDETE
SARAH JANE HYLAND este vedeta din sitecome-ul MODERN FAMILY care i-a cucerit pe americani prin naturaletea si farmecul ei. Are numai 21 de ani dar pare de 15 ani. Acest lucru a fost in avantajul ei cand a luat casting-ul pentru rolul din MODERN FAMILY. Si-a facut debutul intr-o emisiune mare ca cea realizata de ELLEN DE GENERES.

Dulcica si-a revenit dupa un moment dificil. In aprilie anul acesta a suferit o operatie de transplant de rinichi. Donatorul a fost chiar tatal sau. Evenimentul a facut-o pe SARAH sa constientizeze rolul familiei in viata unui om. Si-a dat seama ca in toate momentele dificile familia este cea care te ajuta la greu.Dar  e cu atat mai bine cand ai langa tine si jumatatea. SARAH a vorbit cu emotie de rolul pe care l-a avut prietenul ei MATT PROKOP in rapida recuperare.


"Sunt cu adevarat cea mai norocoasa fiinta din lume sa il am aprope pe MATT. In toata aceasta perioada el a fost care s-a preocupat sa ma duca la doctor,sa imi iau medicamentele la timp si in general sa nu imi lipseasca nimic." Frumusica are noroc in dragoste si este deja speranta care nu a inselat asteptarile.

Cea mai recenta realizare este aparitia pe coperta "SEVENTEEN". Criticii au remarcat eleganta sa pe covorul rosu cu fiecare eveniment la care participa ,fie ca e vorba de OSCAR  o petrecere la TEEN VOGUE YOUNG HOLLYWOOD PARTYsau KID S CHOICE AWARD.

Succesul si ascensiunea rapida nu o sperie. Are multa vointa si dorinta de a fi cea mai buna. Echiar calma in prezenta paparazzilor. A povestit in show-ul  ELLENEI DE GENERIS cum a fost urmarita in HAWAI ,pe plaja. Chiar intr-un moment de tandrete cand se saruta cu prietenul ei. Erau nu mai putini de 8 paparazzi care stateau ascunsi in tufisuri si nu ne-au lasat in pace nici in drumul spre hotel.

SARAH JANE WIKI BLOG VEDETE
Aparitia in showbizz-ul american al acestei tinere actrite esta ca o ploaie de vara pe asfaltul incins de dogoarea unei zile toride de vara. Si nu ar trebui sa ne mire daca am sti ca SARAH si-a facut debutul in actorie la 5 ani in  PRIVATE PARTS unde o interpreta pe fiica lui HOWARD STERN.

A fost colega la SCOALA DE ACTORIE din MANHATTAN cu TAYLOR MOMSEN si PAUL IACONO. Pentru prestatia din MODERN FAMILY alaturi de colegii ei a primit un premiu si o nominalizare la GOLDEN GLOBE.

Sarah Hyland s-a nascut in MANHATTAN, NEW-YORK la 24 noiembrie1990. Are un frate IAN HYLAND. Ei fac parte dintr-o familie de artisti intrucat atat mama, MELISSA CANADAY,cat si tatal, EDWARD JONES sunt tot actori. . Are un catel alb de care este atasata.

Pe SARAH HYLAND o vom mai vedea anul acesta in  APRIL APOCALYPSE si GAY DUDE. Frumusica este membra a FUNDATIEI GEORGE LOPEZ. E bucuroasa si spune ca GEORGE face o multime de lucruri care vin in ajutorul copiilor actori.

SARAH HYLAND este o tanara actrita care are multe de spus. E talentata,modesta,prietenoasa si foarte naturala.

Sarah nu este deranjata de asemanarea cu Milla Kunis. A facut o fotografie impreuna cu Milla, si a declarat in gluma ca daca va fi intrebata daca e chiar Milla va raspunde pozitiv.
MAI POTI CITI