Biografia ERIN HEATHER HEATHERTON iubita actuala a lui LEONARDO DI CAPRIO

Nascuta ERIN HEATHER BUBLEY,lumea o stie de la VICTORIA S SECRET,drept ingerasul ERIN HEATHER HEATHERTON. Blonda de 1,80cm inaltime cu ochii verzi are masurile 83-62-86 si 33-24 1/2-34 (pentru US). Este impresariata de MARYLIN AGENCY. Presa din Romania s-a grabit sa spuna ca ERIN va fi sotia lui LEO di CAPRIO.

LEO di CAPRIO le-a avut iubite pe doua din cele mai frumoase modele din lume: GISELE BUNDCHEN si BAR RAFAELI. Presa de peste ocean ii da "sfaturi" dar o si compatimeste pe ERIN. Blonda face eforturi supraomenesti pentru a nu face nici o greseala si pentru a-i face pe plac iubitului. Paparazii le urmaresc fiecare miscare in putinul timp pe care il petrec impreuna. LEO si ERIN se intalnesc din luna decembrie a anului trecut.


ERIN HEATHER Wiki Vedete BlogMama lui LEO, IMOLIN este cu ochii pe el mai ceva ca un uliu si se pare, (ca  sa nu dam ca sigur)  ca LEO o asculta orbeste fie ca este vorba de activitatea profesionala sau de viata personala.  Leo si ERIN se plimbau cu bicicleta iar mama soacra ii urmarea. Au avut parte de putina intimitate atunci cand au luat o cina romantica intr-un restaurant. Aproape ca au si uitata de mancare atat de preocupati erau sa se priveasca si sa isi vorbeasca. Faptul ca ERIN a absolvit doua scoli dintre care una iudaica, si este foarte implicata in actiuni caritabile ii este pe plac mamei soacre.

Presa o sfatuieste pe EIN sa nu isi faca prea mari iluzii ca ar putea sa il induplece pe LEO sa o duca la altar. Ei spun ca LEO este o varianta mai tanara a lui GEORGE CLOONEY. Numai ca GEORGE isi alege iubite mai intelepte si nu femei tinere de 20 si ceva de ani. Altfel spus presa nu ii da sanse lui ERIN.


Ba chiar fac comparatie intre cele doua modele BAR si GISELE si actrita BLAKE LIVELY. Zic ei ca BLAKE e mai desteapta decat cele doua care au avut naivitatea de a crede ca LEO este barbatul care isi poate lua un angajament serios ce s-ar putea solda printr-o casatorie. BLAKE a avut o scurta idila cu LEO inainte ca acesta sa o cunoasca pe zeita de la VICTORIA S SECRET. Ori avem noi rabdare sa vedem cum se incheie aceasta relatie ori ERIN se va incapatana sa demonstreze ca ea este femeia care l-a imblanzit pe  JACK DAWSON (eroul din TITANIC).

Oricum e prematur sa spui ca LEO si ERIN au stabilit ceva in legatura cu o casatorie. Si stim cat de pretentios este LEO. Pretentios dar si tenace si ambitios. Se trage dintr-o familie de evrei foarte instarita.
Si-a dorit sa profeseze intr-un domeniu total diferit si sa fie cel mai bun. Are bani,faima si  este dorit de multe femei. A avut la bratul sau iubite numai una si una.

ERIN HEATHERTON s-a nascut in SKOKIE-ILLINOIS, Statele UNITE. Este fata cuplului LAURA & MARK BUBLEY. In timpul unei vacante la MIAMI a fost descoperita de un agent si de atunci viata ei s-a schimbat.

Si-a facut debutul intr-o prezentare a DIANEI VON FURSTENBERG. A facut coperti pentru reviste renumite ca :"MUSE",. D"," GRAZIA". Din 2008 face parte din echipa zeitelor de la VICTORIA'S SECRET. Fotograful RUSSEL JAMES i-a fost ca un mentor. ERIN face parte din  fundatia lui RUSSEL numita TWO NOMAD. Asta i-a dat curaj lui ERIN care a inceput sa constientizeze cat de importanta este munca in folosul altor oameni.

Biografie ERIN HEATHER Vedete BlogAsa a ajuns ERIN sa fie co-fondatoarea organizatiei GLOBAL POVERTY PROJECT care lupta impotriva saraciei si a foametei ,a discriminarilor. Ei, va suna ceva cunoscut? Eu cred ca asta este motivul pentru care si romanca MADALINA GHENEA s-a apucat de actiuni caritabile. Vroia in acest fel sa ii demonstreze mamei lui LEO ca se poate ridica la inaltimea asteptarilor? Nu stim daca MADALINA i-a fost pe plac doamnei DI CAPRIO. Am vazut ca ceea ce presa din ROMANIA a speculat nu si-a gasit adevarul. Nu este treaba noastra sa ne bagam in viata privata a cuiva, Dar trebuie sa facem deosebirea intre prietenie, aventura, relatie profesionala si iubire.

Pentru ERIN HEATHER HEATHERTON fiecare zi inseamna o provocare. Isi doreste sa inspire oamenii,sa aduca  un zambet pe fata fiecarui om. Ar vrea ca lumea sa constientizeze ca exista si oameni napastuiti pe care noi ceilalti ii putem ajuta.

De curand, ERIN si-a facut debutul in cinema in filmul  GROWN UP 2. ERIN are doar 23 de ani si este o reprezentanta a zodiei Pestilor nascuta la 4 martie 1989. LEO are 37 de ani. Nu varsta conteaza intr-o iubire dar parca blondina cu pistrui pare mai putin experimentata. Atat LEO cat si ERIN au programe incarcate. Au dreptul la intimitate. Ei vor decide ce se va intampla mai departe cu viata lor.

ERIN HEATHER HEATERTON  este o tanara care munceste pentru afirmare. Munceste mult pentru a putea cunoaste consacrarea. E dificil sa mentii un echilibru intre viata sentimentala si cea profesionala. Cu siguranta ERIN va incerca sa fie fericita pe ambele planuri. Vom vedea.
MAI POTI CITI