Treceți la conținutul principal

Biografia AMBER LAURA HEARD, iubita bisexuala a lui JOHNNIE DEPP

Wiki AMBER LAURA HEARD. Actrita si model. Blonda a reusit sa ii puna inima pe jar lui Johnniy Depp.  Atat de vrajit este JOHNNY de senzuala blonda incat a renuntat fara regrete la o mare parte a averii sale care ii va reveni VANESSEI PARADIS, partenera lui din ultimii 14 ani.

Biografie-Amber-Heard-Vedete-Blog
JOHNNY DEPP si VANESSA PARADIS si-au anuntat oficial despartirea. Desi nu au fost niciodata casatoriti , JOHNNY. nu isi va neglija cei doi copii pe care ii are din legatura cu VANESSA. Si uite asa, nelinistitul JOHNNYse poate concentra asupra noii legaturi.

AMBER este diferita de VANESSA. E directa,noncomformista si ambitioasa. E periculoasa.  Se declara un fan declarat al armelor si mare iubitoare de masini. Detine un pistol MAGNUM 357. In garaj are o masina  FORD MUSTANG 1968.  Dar ceea ce face sarea si piperul blondei este  faptul ca s-a declarat bisexuala.


AMBER HEARD a participat la cea de-a 25-a aniversare a galei GLAAD destinata persoanelor cu alte orientari sexuale a recunoscut ca multi ani, prietena ei fotografa TASYA VAN RAE a fost partenerul ei de intalniri romantice. Mai apoi relatia platonica a intrat pe un alt fagas.

Le-a spus carcotasilor. : "Nu ma pozitionez de nici o parte a sexualitatii. Am avut relatii reusite cu barbati iar acum si cu o femeie. Iubesc pe cine iubesc,conteaza persoana in sine." Se pare ca "piratul" Johnny nu este deranjat de bisexualitatea noii sale iubite. JOHNNY DEPP se afla in prezent pe platourile de filmare pentru filmul sau. Amber este o prezenta comuna pe platouri.

Si asta nu e tot. Se pare ca AMBER vine insotita si de prietena sa dar asta nu diminueaza dragostea actorului pentru ea.O fi asta vreo fita noua la HOLLYWOOD? Pentru a-si dovedi profunzimea sentimentelor, JOHNNY DEPP i-a daruit iubitei un cal. In fond sa nu uitam ca americanii sunt obisnuiti cu  orientarile sexuale ale actorilor din vremurile de inceput. Si ce ziceti de ANGELINA JOLIE pe care multi o considera cea mai frumoasa actrita , lucru care nu a impiedicat-o sa aiba o relatie lesbiana cu JENNY SHIMITZU.

Blonda AMBER a facut o scoala catolica si stim cu totii rigorile in care sunt crescute fetele. Cu un an inainte de a parasi casa parinteasca s-a intamplat ceva ce a schimbat-o total. Prietena ei cea mai buna a murit intr-un accident de masina. A fost momentul in care AMBER a renuntat la religia catolica si a devenit atee.
Modelling-ul i s-a parut tichetul de calatorie spre libertatea si independenta. Plus posibilitatea de a calatori si a face bani. Dupa debutul intr-un show-tv practic are usile deschise.

Wiki Johnny-Depp-Amber-Heard-Vedete-Blog
"NEVER BACK DOWN", "PINEAPPLE EXPRESS", "THE STEPFATHER","ZOMBIELAND" sunt doar cateva din filmele in care AMBER vrea ca lumea sa stie  de ea. A declarat ca a muncit foarte mult sa puna in munca sa ceva care sa o distinga dincolo de un chip frumos.

AMBER are timp sa se dedice campanilor umanitare si a actiunilor care militeaza pentru drepturile oamenilor. Este si o infocata blogger-ita si are un site deosebit. Aici puteti lesne observa ca AMBER nu este preocupata exclusiv de actorie. Calatoreste des si a facut si coperte pentru reviste ca "MAXIM ,"VOGUE". Este atasata de operele unor oameni ca :AYN RAND ,GEORGE ORWELL. Este prietena buna cu  JOSEPH GORDON LEVITT.

Amber are doua surori si un catel pe care l-a numit PISTOL. BLONDA de 1,73 cm s-a nascut la 22 aprilie 1986 in AUSTIN TEXAS. Este o femeie care stie unde vrea sa ajunga. Are o personalitate puternica si o infatisare   demna  de ceea ce americani numesc  hot woman. Lumea asteapta sa vada ce va iesi din relatia blondei cu JOHNNY DEPP. Este cumva blonda hotarata sa il duca pe carismaticul ei iubit la altar?

E sigur ca vom mai auzi de actrita AMBER LAURA HEARD. Si poate ca sex-appeal ei o poate transforma intr-o devoratoare de barbati. Iar femeile nu ar face decat sa condimenteze viata ei. Si nu pare interesata de barfe, paparazii si lucrurile obisnuite.