Stiri noi Alina Eremia, Cristina Ciobanasu, Sore - Pariu cu viata Sezonul 3

Informatii noi despre vedetele din serialul Pariu cu viata.

Filmarile pentru sezonul 3 a fenomenului "Pariu cu viata" au inceput deja.

Si odata cu inceperea filmarilor pentru noul sezon Alina Eremia trece de la buclele romantice si cuminti la un look mult mai indraznet si senzual, obligata fiind de scenariu si de evolutia fireasca a personajului interpretat.

 “Odata cu admiterea la facultate, Ioana isi propune o schimbare de look, asta insemnand sa adopte o tunsoare mai moderna si sa treaca de la par ondulat la par drept. Eu sunt foarte fericita cu noul look, chiar aveam nevoie de o schimbare si ma simt foarte bine in pielea mea”, a declarat intr-un interviu Alina Eremia.
poze noi alina eremia sore cristina ciobanasu vedete blog

Sore in schimb va trece la o tunsoare nonconformista, o frizura tinereasca si in care declara ca se regaseste foarte bine.

Schimbare de look a lui Sore simbolizeaza maturizarea Sarei, incercarea ei de a trece peste dramele trecutului si dorinta de a privi cu optimism spre viitor.

Daca fanii serialului si-ar dori o astfel de tunsoare, Sore ii sfatuieste sa incerce, pentru ca din punctul ei de vedere este extraordinar de revigoranta.

Frumusica Cristina Ciobanasu nu va aduce mari schimbari felului in care esre tunsa si in general look-ului cu care i-a obisnuit pe fanii serialului "Pariu cu viata".

Dar... Cristina Ciobansu ii va cuceri pe telespectatori cu un zambet stralucitor si cuceritor intrucat a renuntat la aparatul dentar care ii dadea acel aspect simpatic dar profund copilaresc.

Pe scurt acestea ar fi ultimele informatii despre sezonul  3 "Pariu cu viata".

Si nu uitati, ultimul episod din sezonul 2 "Pariu cu viata" 28 mai, de la ora 20.30.
MAI POTI CITI