ROMANIAN MUSIC AWARDS a 10-a editie la Craiova pe 8 iunie-Batalia trofeelor intre doua constantence si prietene

Doua saptamani si  3 zile ne mai despart de vara. Yupeee! Si ca sa incepem cum se cuvine sarbatoarea vacantei,a soarelui si a copiilor care alearga spre mare, a starii de buna dispozitie pe 8 iunie toata suflarea muzicii a compozitorilor si a caselor de productie vor fi pe orasul CRAIOVA.

romania music awards 2012 craiova
Se va da startul petrecerii la ROMANIAN MUSIC AWARDS 2012. Deja s-a dat start VOT si au inceput nominalizarile. Cele mai multe sanse le are CONSTANTA!!!

INNA pe care o cunoaste EUROPA si AMERICA de SUD,aflata in prezent in turnee ce tocmai a filmat pentru un videoclip in COSTA RICA are pretentii sa nu plece acasa cu mainile goale.
ANDREEA BANICA care colaboreaza des cu LAURENTIU DUTA nu se lasa mai prejos, doar e o veterana de acum.

ALEXANDRA STAN blondina ce traieste la VALUL LUI TRAIAN viseaza la un premiu. Sanse mari pentru  MAXIMILIAN feat MEFIX cu al lor SOPHIE a primit deja 2 nominalizari. FATA SOFISTICATA este ANA MARIA CARABUS.

Multi au suspinat dupa ANA MARIA cand au vazut clipul. Frumusica este tot din CONSTANTA. In prezent este studenta in Bucuresti la ASE. Atat de mult s-au chinuit internautii sa dea de numele ei si sa afle ce e cu ea incat ANA s-a speriat si nu a mai aparut in nicun. videoclip. Dar daca MAXIMILIAN feat MEFIX vor castiga cu SOPHIE, numele ANEI va fi pe buzele tuturor.

Ce sa mai zicem de ultracunoscutul COSTI IONITA cu MANDINGA si ZALLEILAK care va merge la EUROVISION? Tot din CONSTANTA vine si COSTI. Pina la CRAIOVA poate vine cu un loc bun de la EUROVISION si atunci si sporeste sansele la castigarea unui premiu.

CONSTANTA RULES! Exista deja o scoala a succesului in laboratoarele muzicale de la malul marii. Cum va reactiona ANDREEA BANICA daca va castiga INNA?

Dar invers? INNA va da mana si se va bucura pentru prietena ei ANDREEA BANICA?

ROMANIAN MUSIC AWARDS este cea mai tare festivitatea a muzicii romanesti. Toti se bat sa ajunga la nominalizari. Unii precum KEO e un abonat la premii, reusind sa bifeze premii in nenumarate editii de ROMANIAN MUSIC AWARDS.

La surprize placute trecem nominalizarile obtinute de LA LA BAND si SORE o componenta a cestei formatii in voga acum. ANTONIA va fi steptata de mii de fani curiosi sa afle cu ce rochie va aparea.
Va pleca acasa cu vreun premiu?

O bucurie pentru formatia indie de muzica indie LES ELEPHANTES BIZZARES care au obtinut si ei o nominalizare. Vor fi creme de la creme a muzicii romanesti la CRAIOVA.

CEI MAI BUNI, CELE MAI BUNE, ALBUMELE CELE MAI, BEST FEMALE, BEST MALE, BEST ROCK, BEST ACT BEST DANCE, BEST VIDEO, GROUP,ROCK si intrecerea de si intre situri de  cantareti si cantarete. SI desigur THE BEST DEEJAYS.

DOAMNE FERESTE sa se intample ceva la CRAIOVA caci muzica romanesca ramane vaduva!
Votarea pentru favoriti a inceput deja pe situl MUSIC CHANNEL. Sa ne votam muzica, cantaretii si albumele favorite deoarece se apropie FIESTA ROMANEASCA A MUZICII ROMANESTI - ROMANIAN MUSIC AWARDS 2012.

Orasul CRAIOVA NU va dormi pe 8 iunie. TREI ZILE DE WEEKEND de inceput de vara. Turismul local va fi in castig. Se vor face rezervari din timp. Cred ca va fi greu sa numere cineva cati litri de bautura vor curge inainte di dupa ROMANIAN MUSIC AWARDS.

Si sa nu uitam ca pe 10 iunie vine si votarea! Fetele isi probeaza tinutele , dansatoa.rele vor sa fie in forma.
ROMANIAN MUSIC AWARDS 2012, vineeeeeeeeeee


Maximilian - Sophie (feat MefX) (videoclip youtube)