POZE CATINCA MEREUTA FIICA ANDREI ZAHARESCU

Au aparut primele poze cu fata secreta a lui Andrei Zaharescu, Catinca Mereuta.

Catinca Mereuta este fiica lui Andrei si a Oanei Mereuta.

Oana Mereuta a fost sotia lui Zaharescu inainte ca acesta sa se casatoreasca cu Andreea Berecleanu.

Asadar, Catinca pe numele ei Catinca Mereuta-Zaharescu, este rodul iubirii dintre fostul prezentator al Observatorului de seara de la Antena 1 si actrita Oana Mereuta Avram.

biografie catinca mereuta blog vedete

De ce nu au aparut pana acum informatii si fotografii cu Catinca Mereuta? Pur si simplu pentru ca Zaharescu are o întelegere cu Oana Mereuta, fosta lui nevasta, cu scopul de a-si proteja fiica de gura presei.

Andrei Zaharescu a fost desemnat purtator de cuvânt al actualului Guvern. Anuntul a fost facut de premierul Victor Ponta în cadrul emisiunii “Sinteza zilei”, de la Antena 3, pe 8 mai 2012.


Fiica secreta a lui Andrei Zaharescu are varsta de 18 ani si e un manechin de succes!

Catinca Mereuta a implinit recent varsta majoratului, a absolvit Colegiul National “Sf. Sava” din Bucuresti si lucreaza ca manechin pentru agentia Yes Model Management.

Aceasta ar fi insuficienta biografie fetei secrete a lui Andrei Zaharescu.

Wiki Catinca Mereuta
Relatia mea cu tata este una absolut in regula, dar prefer si doresc sa nu discut public despre asta. Nici mama mea nu vrea sa comenteze absolut nimic despre acest subiect. Pot spune insa ca imi cunosc fratii vitregi“, a declarat intrebata fiind Catinca Mereuta-Zaharescu.

Chiar daca au vrut sa tina ascunsa aceasta informatie, iata ca probabil faptul ca Zaharescu a ajuns sa aiba tangente cu politica si jocurile ei, secretul fiicei sale nu mai este secret deloc.

UPDATE

Aici gasiti contul de FaceBook al Catincai: www.facebook.com/catinca.zaharescumereuta
MAI POTI CITI