OANA MEREUTA si CATINCA MEREUTA ZAHARESCU,prima familie a purtatorului de cuvant ANDREI ZAHARESCU

Daca nu ar fi ajuns purtator de cuvant,presa nu ar fi ajuns nici ea sa vorbeasca de prima sotie si de fiica din prima casatorie a lui ANDREI ZAHARESCU.

ANDREI ZAHARESCU a fost casatorit cu OANA MEREUTA citiva ani. La divort s-au inteles sa nu vorbeasca de fata lor CATINCA pentru a o proteja. Si intelegerea a durat pina acum cateva zile.

CATINCA MEREUTA ZAHARESCU este fata lui ANDREI si a OANEI. CATINCA poarta cu mandrie ambele nume ale parintilor. Au fost date presei cateva fotografii  si CATINCA a acceptat sa spuna putin.

Atat cat este de bun simt. La cei 18 ani recent impliniti, CATINCA spune ca are o relatie normala cu tatal ei. Si isi cunoaste si fratii vitregi. Dar nici ea si nici mama OANA nu vor sa discute mai multe pe acest subiect.

stiri fiica secreta andrei zaharescu blog vedeteDin eleganta  nu vor sa vorbeasca cele care au fost prima familie a ZAHARESCULUI. CATINCA a terminat COLEGIUL NATIONAL SF.SAVA.

Se pregateste de bacalaureat CATINCA dar are si o pasiune pentru modelling. Figureaza printre manechinele agentiei YES MODEL MANAGEMENT.

Da ,CATINCA MEREUTA ZAHARESCU este cap taiat tata ,ANDREI ZAHARESCU. Are o silueta de balerina, si o privire in care iti vine sa te arunci.


Ochii albastri ai CATINCAI vorbesc de un soi de incapatinare, a copilului crescut in lipsa tatalui. Sunt convinsa ca acum dupa copilarie si un pic de adolescenta, fata ajunsa in pragul celor 18 ani se va descurca in viata. Fara ca presa sa o aduca in atentia publicului fara rost.

O asteapta tineretea si frumosii ani de facultate.. Va avea colegi si va gusta dulcele anilor de studentie. Are deja prieteni cu care se simte bine si are preocuparile unei adolescente .care a mostenit de la mama gustul pentru pictura, muzica aleasa ,opera si teatru.

ANDREI ZAHARESCU ii va plati studiile si se va interesa de preocuparile fetei sale. La o functie mai mare  va fi remunerat  comform statutului proaspat. Si e de bun simt sa se ocupe de soarta CATINCAI asa cum o face pentru EVA si PETRU copii din relatia cu actuala sotie ANDREEA BERECLEANU.

ANDRREA care spune ca stia de existenta CATINCAI dar impreuna cu ANDREI au hatarat sa respecte dorinta OANEI si a fiicei sale. Si totusi, fara a-i da numele,nu putea vorbi ANDREI de CATINCA? Doar s-au mai vazut cazuri de vedete mioritice care vorbesc de toti copii proveniti din alte casatorii decat prezentele.

Sa ne amintim de ADRIAN ENACHE care nu s-a sfiit sa vorbeasca de  fata lui cu mama CORINA. Si mai mult ,desi are un baiat cu IULIANA MARCIUC locuieste tot in casa primei sotii. Ma rog...

Sa vorbim un pic de OANA MEREUTA EX ZAHARESCU.

Va amintiti de emisiunea "Bucataria lui Radu" difuzata de PRO TV in urma cu vreo 7 ani? RADU si Busu cel care ne prezinta meteo, scrie si are si el un baiat din prima casatorie,realizau emisiunea cu specific culinar extrem de iubita de public.

Si cine se alatura acestei emisiuni,din spatele camerei? Si a cui voce era auzita? Si cine facea ordine intre doi barbati cand scapau vreun detaliu interesant? Prezenta feminina, discreta era nimeni alta decat OANA MEREUTA AVRAM. ADICA sotia numarul 1 a domnului ANDREI ZAHARESCU.

Intuim in OANA o femeie puternica si extrem de sensibila. Activa in sfera comunicarii on line si cu multi prieteni. OANA isi tine la curent prietenii cu activitatile sale, dar si cu pasiunile ei.

informatii catinca mereuta poze vedete blogCe nu stie publicul este priceperea OANEI in arta fotografica,placerea de a asculta opera si muzica de camera. Este o iubitoare de animale si in special de pisici care apar in poze.

OANA MEREUTA fabrica amintiri pentru iubitorii concertelor si a evenimentelor culturale. Pe situl XPRESS.RO apar fotografii extrem de  vii. De la concerte rock. Marca OANA MEREUTA.

Cel mai greu este sa poti surprinde pret de cateva secunde , ceva viu, care iti fuge de sub nas in fractiuni de secunda. OANA MEREUTA castiga mereu bataliile cu timpul.

Si-a refacut viata si e mandra de modul in care a crescut-o si a educat-o pe CATINCA. Mama si fiica merg la festivaluri, piese de teatru si concerte. CATINCA aplauda frenetic reusitele mamei si isi exprima bucuria de a avea o mama exceptionala.

Care se imparte just intre treburile gospodaresti si munca sa de actrita si pasionata de tot ce e frumos. Pasiunile ei diverse se unesc in palaria magica a artei. Si vorbesc de la sine despre caracterul acestei femei.
Un sincer BRAVO ,OANEI MEREUTA.

A stiut sa stea deoparte de can-can-uri si sa nu intre in vizorul presei. Doar acum e la moda sa faci din viata ta o carte deschisa spre publicul devorator de scandaluri. De aceea CATINCA a subliniat in fata presei ca de prisos ar insista. Mama OANA nu va vorbi de vita ei cu ANDREI ZAHARESCU.

CATINCA a avut finete si nu a vorbit nimic rau de tatal sau. Poate au fost momente cand prezenta tatalui era necesara. Nu e usor sa stii ca tatal tau lucreaza in show-bizz, in presa. Si sa nu faci caz de asta.

Nu e usor pentru nimeni sa creasca doar inconjurata de dragostea unui parinte. In adancul inimii sigur CATINCA va fi vorbit de multe ori cu papa ANDREI cand acesta era in alta parte. Era cu familia lui actuala cu copii cei mici fratii ei vitregi.

CATINCA azi, va stie sa fie cu adevarat un sprijin pentru mama OANA... Si vor trai asa cum au facut-o pina acum. Este ea mai fericita de azi, cand lumea a aflat identitatea tatalui sau? Se va schimba viata ei?

Daca va dori CATINCA poate de acum sa vorbeasca presei. Dar nu despre faptul ca tatal ei este purtator de cuvant al guvernului. Ne va vorbi despre realizarile ei si nu despre viata ei sentimentala.

Nu nu cred ca numele ei va aparea in ziare de scandal. OANA MEREUTA ii va indruma pasii. Asa cum a facut-o de cand s-a nascut.

Mi s-au parut extraordinare declaratiile CATINCAI. Lapidar in doua fraza a spus ca nici ea nici mama nu sunt interesate sa intre in "gura presei". Asta denota  intelepciunea unei fete de 18 ani. CATINCA nu e interesata de monden.

CATINCA MEREUTA ZAHARESCU nu se considera copil de vedeta.  Desi actorilor le este mai la indemana sa ajunga vedete. Mai mult decat prezentatorilor de stiri. Si atat.!

Cine vrea sa mai stie ce face CATINCA va trebui sa intre in cercul ei de prieteni. CATINCA va sti cum sa isi apere intimitatea. Si evident  a mamei OANA MEREUTA.
MAI POTI CITI