Mihai Petraiche dezbracat de talent - Stiri Vedete

Mihai Petraiche unul din cei trei castigatori ai finalei Romanii au talent 2012, are parte de un cancan neplacut.

Biografie Mihai Petraiche
Mai multe poze si filmulete cu Mihai Petraiche dezbracat au fost publicate pe internet zilele acestea.

Mihai Petraiche, 27 de ani, fost instructor de fitness, a avut un succes fenomenal la "Românii au talent", cu dansul sau robowave, însa se pare ca ascunde un secret teribil.

Fostul concurent la un moment dat in viata isi câstiga existenta prestând show-uri  pe site-uri dedicate homosexualilor.

Intervievat fiind de ziarul Libertatea Mihai Petraiche a declarat impacat cu sine, ca a facut acest lucru în perioada în care a fost accidentat pentru ca a fost nevoit sa isi castige într-un fel existenta. 

Mihai si-a asumat acest lucru si crede ca aceasta perioada din viata lui nu exclude si nu anuleaza calitatile lui de dansator, pentru care a fost apreciat de juriul si de publicul de la show-ul ROMANII AU TALENT.

Mihai Petraiche s-a nascut pe 26 noiembrie 1983, la Bucuresti. Când era mic si-a descoperit pasiunea pentru roboti, iar la vârsta de sase ani, tatal sau l-a dus pentru prima oara sa faca sport - karate traditional, sport pe care l-a practicat timp de cinci ani.

În clasa a XI-a, Mihai a renuntat la scoala si s-a dus în Antalia, pentru a dansa împreuna cu partenerul sau de dans Razvan Gogonea, însa la întoarcerea în România fiecare a luat-o pe drumul lui.

In 2006, a trebuit sa renunte la sport, dar si la dans, din cauza unei accidentari la coloana, în timpul antrenamentelor (purta o greutate de 180 de kilograme în spate în timp ce facea genuflexiuni).
MAI POTI CITI