INFORMATII GUESS WHO: Biografia rapper -ului Laurentiu Mocanu

Scurt wiki biografic Guess Who

biografie guess who vedete blog
Guess Who, pe numele sau real Laurentiu Mocanu, este un artist hip-hop roman, care si-a inceput cariera muzicala in formatia Parazitii.

Guess Who a fondat împreuna cu Zekko formatia Anonim în anul 1999, "ocrotiti" si indrumati ulterior de cei de la trupa Parazitii.

Mai târziu s-a alaturat si Griffo. Trupa Zekko a avut succes cu hituri precum „Extrema zilei” si „Înghetata”, single-uri de pe albumul de debut lansat la casa de discuri Roton.

Rapper-ul Guess Who a colaborat cu Parazitii  pe albumele "Irefutabil" (2002), "Confort 3" (2005), Cheloo - "Sindromul Tourette" (2003), "Fabricant de gunoi" (2006), Ombladon "Cel mai prost din curtea scolii" (2007), cu Maximilian pe "Volumu' la Maxim...ilian!" (2008), cu Bitza pe "Sufletul Orasului" (2008).

In iulie 2010 Guess Who si trecut in biografia muzicala castigarea premiului de "Cel mai bun artist hip-hop" la Romanian Music Awards, organizat de Music Channel.

Al doilea album din cariera lui Laurentiu Mocanu, Tot Mai Sus, a aparut pe 20 septembrie 2011.

informatii guess who blog vedete
Albumul "Tot Mai Sus" contine piesele: „Oriunde te duci” si „Stiu deja”, si o melodie în colaborare cu Marius Moga numita „Tot Mai Sus”.

Printre artistii cu care Guess Who a lucrat la piesele de pe "Tot mai sus" se numara: Grasu XXL, Agresiv, Spike, DOC, Horia Brenciu, Fely, deMoga etc.

Numele de scena "Guess Who" si l-a ales în urma unei întâlniri cu Cheloo de la trupa Parazitii. Cei doi  jucau Counter Strike si trebuiau sa isi alega cate un nume. Când Cheloo l-a întrebat pe Laurentiu cine este, a tastat Guess Who, Ghici cine, în româneste si asa i-a ramas numele.

Biografie pe scurt Guess Who

Nume: Laurentiu Mocanu
Data nasterii: 2 iunie 1986
Locul nasterii: Bucuresti, România
Gen muzical: Hip hop, rap
Ani de activitate: 1999 – prezent
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Bucuresti
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Brunet