Cristina Flutur drumul de la Iasi la Cannes un premiu de interpretare care a cucerit lumea

CRISTINA FLUTUR s-a nascut la IASI in 1984 si a absolvit Facultatea de limbi straine. Si si-a intors fata spre teatru. Si nu a gresit. S-a intors de curand de la CANNES unde a reusit sa obtina premiul pentru cea mai buna interpretare feminina."DUPA DEALURI" este filmul ei de debut.

wiki cristina flutur vedete blog
In prezent CRISTINA FLUTUR este actrita a TEATRULUI DE STAT "RADU STANCA" din SIBIU.
Directorul teatrului, CONSTANTIN CHIRILA spune despre CRISTINA" ESTE IESIT DIN COMUN DE EXPRESIVA. CEVA DE SPERIAT."

Regizorul CRISTIAN MUNGIU a vazut o poza pe net de-a CRISTINEI si a ramas vrajit de privirea fetei care parca  era exact ceea ce cauta. Si CRISTINA a fost incantata sa lucreze cu regizorul pe care ea il considera magistral.

"Era o bucurie sa te trezesti cu noaptea in cap si sa vii pe platouri sa filmezi. Uitam de somn de oboseala. era ceva magic". Cristina a jucat si in piese de teatru ,are experienta jocului pe scena. Dar nu, filmul e cu totul alceva.


Cel mai bun rol al CRISTINEI FLUTUR in teatru este rolul din  "VIATA CU UN IDIOT" piesa pusa in scena de regizorul  ANDRY ZHALDAK. Ce spune acesta despre CRISTINA?

"Este o fata inteligenta,vorbeste bine doua limbi straine, este o actrita care stie sa lupte si isi cunoaste limitele. Este o luptatoare si este un mare castig pentru teatrul nostru."

In filmul "DUPA DEALURI".CRISTINA FLUTUR joaca rolul ALINEI. Este inspirat din cazul TANACU.
Este vorba de o calugarita care isi pierde viata si preotul este trimis la inchisoare. E o poveste adevarata.
Ce crede CRISTINA despre rolul ei de debut?

cristina flutur dupa dealuri 2012 vedete blog
"Filmul  "DUPA DEALURI" nu este o cheie in care ar trebui interpretat. Fiecare il va percepe in felul lui,si va lua din el ce va crede de cuviinta. Povestea este una tulburatoare oricum si te pune in fata unor intrebari incomode pe care trebuie sa le infrunti. "

Asta este actrita CRISTINA FLUTUR, o fata modesta careia suntem siguri succesul nu i se va urca la cap.
Una din cela mai titrate actrite ale Teatrului.,de stat din SIBIU, actrita si colega CRISTINEI, OFELIA POPII se bucura pentru succesul repurtat la CANNES a CRISTINEI.

"Acest premiu o va ajuta serios in cariera, si o sa o ajute si in lumea peliculei. Este o actrita buna pe scena si sunt convinsa ca reuseste acelasi lucru si in film. Sper sa primeasca cat mai multe roluri. "-OFELIA POPII.  Frumos sa primesti laude din partea unei colege.

Se stie ca in lumea artei cinematografice prieteniile sunt putine si exista si invidie si multa rautate. Ii dorim CRISTINEI FLUTUR o cariera stralucita. Iar sibienii sunt asteptati la teatru. Au ocazia sa o vada jucand pe una dintre premiantele celui mai important festival de film. din lume.

Haideti sa fim mandri de rezultatele stralucite obtinute de romani! Ne-au facut cinste si lumea intreaga a vorbit la CANNES despre ROMANIA.