Catalin Bordea de la actorie la stand-up comedy si televiziune-Wiki-ul jurnalului marca BORDEA

Are limba "acida" dar suflet generos. Este atipic dar moldovean. Si se mandreste tare cu originile sale de Botosani. El este CATALIN BORDEA. Care ii sunt calitatile in viziune propie?

Catalin Bordea Biografie
Moldovean, moldovean, moldovean. De  trei ori moldovean. Si nici cu defectele proprii nu se sfieste.

Se considera lenes, fixist si moldovean. Stie sa isi dezvaluie atat. calitatile cat si defectele. Si este totusi un tip modest. Daca cu propia persoana  a rezolvat de ce nu sa o faca si cu altii?

De la fostul premier Emil Boc la Oana Roman, Mihai Traistariu sau Connect-R, nimeni nu a scapat de glumele lui BORDEA.

Si asa s-a gandit Catalin sa realizeze JURNAL DE BORDEA. Este un demn urmas a lui BADEA dar intr-o alta maniera. CATALIN BORDEA s-a nascut la Botosani la 16 decembrie 1984 si de cand implinise 13 ani a dorit sa paraseasca plaiurile natale.

Nu ii este rusine sa recunoasca ca asculta manele in copilarie. Ceea ce pentru un copil nascut intr-un oras ce nu oferea prea multe alternative e lesne de inteles. Si-a dovedit talentul atunci cand a fost admis la Teatru.
A terminat UNATC Bucuresti la clasa profesorului ION COJAR.

CATALIN BORDEA este unul dintre fondatorii genului de stand-up comedy. I-ar placea sa apara o femeie cu talent pentru stand-up comedy. Ar indrazni sa o ia in turnee si crede Catalin ca spumoasa MIRELA ZETA ar avea destul potential fiind un as al. improvizatiei.

BORDEA spune".Daca in specatacole de stand-up comedy apar mai mult de 80% vulgaritati este pentru ca publicul doreste acest lucru. Si sa nu uite lumea ca la stand-up comedy nu vii ca la teatru. E ALTCEVA!"
Oana ROMAN s-a aratat deranjata de glumele lui BORDEA la adresa sa. Dar moldoveanului nu ii este teama.

Spune ca sunt doar glume. Iata impresia Bordeanului despre Oana Roman: "Oana nu este grasa. Este cea mai grasa. E atat de grasa incat caii de pe tricourile POLO imbracate de ea par reali". Sau " Daca suferi nu te duci sa mananci o shaorma cu de toate".

CATALIN BORDEA este un om talentat.  A facut  pictura murala si grafica. A ajutat la restaurarea bisericii bunicilor si a vandut icoane in liceu. Cand s-a facut mare a jucat in filme .  Are talent si la desen.
 Are timp de prieteni, face o emisiune care incet incet castiga adepti.

Si pleaca in turnee prin tara cu spectacolele de stand-up comedy.  Este neobosit si se poate lauda cu destule realizari profesionale pentru un tanar de  28 de ani. Intensitatea cu care isi traieste viata doreste sa o transmita si celorlalti. "O viata ai, fa absolut tot ce iti place si gandeste-te ca orice gresala inseamna doar experienta."

Asta este filosofia de viata a jurnalistului, actorului si realizatorului de JURNAL DE BORDEA. Si nu se putea sa nu fie un" gurmand" al cartilor.

Se intoarce cu placerile la cartile de capatai. "IDIOTUL" lui Dostoievski,"SEXUS.-Henry Miller- sau "Codul lui Oreste de Oreste Teodoresu.

Ati ghicit ! Oreste Teodorescu este mentorul lui Catalin, un om pentru care nutreste sentimente de admiratie si respect.

FILMOGRAFIE CATALIN BORDEA

Si caii sunt verzi pe pereti-2011-

Cenusa si sange-2009-

Meseriasii-2006-

Fete cu lipici-2005-

BORDEA CATALIN aduna file dupa file de JURNAL marca BORDEA. Si face totul sa castige oamenii, sa ii cucereasca cu stilul sau. Este clar un om ce lupta impotriva "constipatiei" sufletesti. Militeaza pentru naturalete.  E mult mai bine asa decat sa ne purtam cum doresc altii crezand ca asta ne sporeste imaginea si ne face mai altfel.

Cine este fan JURNAL DE BORDEA este si cititor al blogului sau. Nu e rau! pentru un baiat venit din MOLDOVA.

CATALIN BORDEA este mandru de ceea ce face , de originea sa ,de modul admirabil cum a cucerit capitala. Si cat e de ambitios nu se  va opri din marsul de cuceritor.

CATALIN BORDEA ne asigura ca vom auzi de el multa vreme. Asta daca nu ii vine vreo idee sa cucereasca si alte continente si tari. Doar un urmas a lui STEFAN CEL MARE  este un BRAVEHEART!


CATALIN BORDEA YOUTUBE
MAI POTI CITI