Biografie Raphael Tudor - Cristi Alexandrescu "Pariu cu Viata"


Scurta Biografie RAPHAEL TUDOR

Wiki Actori Pariu cu Viata
Nume: Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Caprariu

Data naserii: 5 ianuarie 1993

Locul nasterii: Calafat, Dolj

Zodia: Capricorn

Înaltime: 1.85 m


Raphael Tudor, este interpretul lui Cristi Alexandrescu in serialul de succes “Pariu cu viata” de la PRO TV.

Pe numele sau complet Raphael Andrei Ioan Mihail Tudor Caprariu, este elev în clasa a XII-a la Liceul Spiru Haret din Bucuresti.

Lui Raphael i-a placut muzica de mic, a luat câteva lectii de actorie, iar în 2011 a participat la preselectiile pentru trupa “La-La Band” si serialul “Pariu cu Viata” de la Pro TV.

Multi l-au întrebat pe Facebook pe Raphael daca este  la fel ca si Cristi, personajul pe care il interpreteaza in „Pariu cu viata”.

Raspunsul a fost: "... Nu seman cu el, Cristi e mai rau, mai smecher si mitocan, iar eu nu sunt asa. Pot sa va spun doar ca lui Cristi i-am daruit carisma mea."

Atat despre biografia artistica a unei mici vedete din "Pariu cu Viata", un baiat care promite.


Comentarii

  1. buna!!!!! mie imi place forte mult de tine te iubesc :X:X:X:X:X:X:X:X:X si joci foarte bine si cati destul de bine as vrea sa particip si eu in serialul Pariu cu Viata daca vrei sa vb cu mn ia id meu de mess alinaaa_02 sa stii ca eu te iubesc mult mult mult de tot as vrea sa fim cei mai buni prieteni sau amici te iubesc multttt sa stii:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X si bafta multa la sezonul 3 te pwp :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.