Biografie DIANE KRUGER nemtoaica membra a FESTIVALULUI CANNES 2012,cea mai sexy


DIANE HEIDKRUGER sau pe scurt DIANE KRUGER este mandria nemtilor.  S-a nascut la 15 iulie 1976 in ALGEMISSEN,LOWER, SAXONIA, GERMANIA. Este membra a FESTIVALULUI CANNES ,editia 2012.

Biografie DIANE KRUGER Cannes 
A fost declarata cea mai sexy actrita de la CANNES. Dupa ce a castigat concursul de frumusete intitulat "FRUMUSETEA ANULUI", a. prins curaj si a inceput si o activitate de fotomodel. Cunoaste maretia PARISULUI si isi incepe studiile de actorie.

Faima o castiga cu rolul ELENEI din TROIA sau cu cel din INGLORIOUS BASTARDS. DIANE este obisnuita cu festivalurile de anvergura. O gasim in 2008 tot ca membra a juriului la FESTIVALUL FILMULUI de la BERLIN. In 2007 a prezentat cele 60 de filme tot la CANNES si a fost prima moderatoare de origine germana.


Ne simtim un pic dezamagiti de doamna de 1.73 cm inaltime .Diane Kruger, femeia care nu are nevoie de retusuri a cam gafat saptamana aceasta mai precis joi 24 mai 2012. Aflata la Festivalul de la CANNES membra juriului si-a exprimat prea direct admiratia fata de filmul regizorului HANEKE.

Chiar a spus ca ea va vota cu filmul AMOUR si asta nu ne incanta. AMOUR a lui HANEKE este rivalul filmului DUPA DEALURI al romanului CRISTIAN MUNGIU. Daca nu are o simpatie pentru tara noastra asta este. Dar sa declari fatis ca votezi pentru un film cand esti membra in juriu asta nu se face.

Si-a mai spalat din pacat cand a participat alaturi de GERARARD BUTLER la evenimentul unde a reusit sa stranga 11 milioane de dolari pentru o cauza nobila. Evenimentul numit CINEMA AGAINST AIDS s-a tinut la hotelul DU CAP D'ANTIBES. Nume mari din cinema s-au adunat  sa liciteze obiecte valoroase. Toate acestea, pentru a sprijini lupta si gasirea unui tratament impotriva flagelului numit boala secolului -SIDA-.

Printre invitati au putut fi zariti: ANTONIO BANDERAS, MILLA JOVOVICH, BERENICE BEJO, KYLIE MINOGUE sau JANET JACKSON. Laudabila initiativa.

Blonda cu ochi albastri DIANE KRUGER a fost casatorita intre 2001 si 2006 cu un actor francez.  GUIILLAME  CANET. Dupa divortul pronuntat in 2006, DIANE nu pierde timpul.

Pune ochii pe  JOSHUA JACKSON  care din 2011 ii devine sot. DIANE KRUGER JACKSON  are in agenda deja filme pentru 2012 dar si pentru 2013.

O vom putea vedea in"THE HOST" in 2013 iar pina la sfarsitul anului o vom vedea in : " FLY ME TO THE MOON" si " LES ADIEUX A LA REINE".

Este fermecatoare si generoasa si face parte din categoria actritelor care au devenit pretentioase in alegerea rolurilor. Diane  KRUGER a jucat si in seriale ca DUELLES in 2002 si FRINGES in 2010.

DIANE KRUGER WIKI BLOG VEDETE
Filmografia DIANE KRUGER
2010- RUN FOR HER LIFE
2010-PIEDE NUS SUR LES LIMACES
2010-MR NOBODY
2009- L AFFAIRE FAREWELL
2009-INGLORIOUS BASTARDS
2009-LASCARS
2008- POUR ELLE
2007-NATIONAL TREASURES ,BOOK OF SECRETS
2007 THE HUNTING PARTY
2007- L AGE DES TENEBRES
2006-GOOD BYE BAFANA
2006-LES BRIGADES|DU TIGRE
2006- COPYING BEETHOVEN
2005- JOYEUX NOEL
2004- NATIONAL TREASURE
2004-NARCO
2004- WICKERPARK

Asteptam sa o vedem pe KRUGER in filme care sa ne placa si vrem sa o vedem si pe mai departe implicata in actiuni umanitare.






Comentarii