Biografie Codrut Marta: disparitia misterioasa a lui Marta de la ANAF

Disparitie sau rapire a lui CODRUT MARTA (foto)?

codrut marta biografie blog vedete
Codrut Marta care si-a trecut in CV-ul neoficial faptul ca fost "mana dreapta" a lui Sorin Blejnar la ANAF.

Vineri, 25 mai, sotia lui Codrut Marta a reclamat ca fostul sef de cabinet a lui Blejnar  a disparut in data de 21 mai.


IGPR precizeaza ca, la data disparitiei, Marta era îmbracat în sacou de culoare albastru închis, la coate având întarituri din alt material, camasa de culoare deschisa (roz-lila), jeansi de culoare albastru deschis, pantofi albastru închis din piele întoarsa si ca purta ochelari de vedere.

Semnalmentele lui Codrut-Alexandru Marta sunt: înaltime 1,80-1,84 m, constitutie solida, ten deschis, ochi albastri, nas proeminent, barbia rotunda.


Dar sa ne intoarcem la averea lui Codrut Marta.

Codrut Marta, fost sef de cabinet al lui Sorin Blejnar dat in urmarire nationala ca persoana disparuta, are, potrivit declaratiilor de avere din 2009 si 2010, sute de mii de lei si sute de mii de euro in conturi ca urmare a unor tranzactii imiboliare in Arad si Giurgiu.

Tot din declaratiile sale de avere, reiese ca Marta detine tablouri, ceasuri si arme de vanatoare in valoare de zeci de mii de euro.

Potrivit declaratiei de interese publicate in 2010, Codrut Marta apare ca asociat la SC Glasul Aradului SRL si membru al Asociatiei de Vanatoare si Pescuit Dunarea 2007.

Potrivit aceleiasi declaratii, Marta pare ca membru inactiv in cadrul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din România (CECCAR) si in cadrul Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR.

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar si omul de afaceri Elan Schwartzenberg au fost audiati luni de procurorii Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie în legatura cu disparitia lui Codrut-Alexandru Marta, fost sef de cabinet al lui Blejnar.
MAI POTI CITI