BIOGRAFIE ADRIAN ARTENE DE LA CLICK LA CANCAN TV

springfarma.com
SCURT WIKI ADRIAN ARTENE
Biografie Adrian Artene

Data nasterii: 06 Decembrie 1977
Locul nasterii: Adjud
Zodia: Sagetator
Studii: Licentiat in Jurnalism (Universitatea Timisoara, 2004), licentiat in Drept (Universitatea Bucuresti, 2008)

Adrian Artene si-a trecut in CV-ul profesional o cariera jurnalistica axata principal pe presa scrisa.


Astfel, Adrian a fost reporter special pe investigatii la ziarul "Ziua" (1998-2005), 2005-2007 redactor-sef  la cotidianul "Averea" ziar pe care Radu Budeanu (fondatorul CanCan) i l-a vândut lui Dinu Patriciu. (actualmente ziarul "Click").

Intre anii 2007-2010 Artene a fost redactor-sef la ziarul "Cancan" si apoi director editorial al ziarului "National" (2010-2011).

adrian artene cancan tv blog vedete
Despre emisiunea CANCAN TV pe care o prezinta la Kanal D alaturi de Andreea Mantea, Adrian spune ca  trateaza, în egala masura, si mondenitatile “cuminti”, dar si divorturile scandaloase sau înmormântarile cu cântec. Toate abordate asa cum trebuie, “produc” ceva, dar, indiferent de subiecte, ele trebuie sa fie pe gustul telespectatorilor.

Adrian Artene este casatorit si are o fetita,Amira, pe care o iubeste foarte mult.


Ca o dovada a faptului ca este un familisit convins, prezentatorul emisiunii CANCAN TV a declarat ca are foarte putin timp liber si de fiecare data când nu este la redactie se afla în compania fiicei sale.

"Nu ma despart nicio secunda de fiica mea. E un cadou pe care mi-l fac de cate ori am timp liber", a spus prezentatorul TV.

Amira, fetita moderatorului emisiunii Cancan TV Adrian Artene, îsi doreste sa devina prezentatoare la acelasi show ca si tatal ei.

<