Biografia PRISCILLA CHAN ZUCKERBERG,sotia celui mai tanar miliardar MARK ZUCKERBERG

Din 19 mai 2012, Priscilla CHAN si Mark ZUCKERBERG au devenit sot si sotie iar 19 mai a devenit deja de acum  the anniversary day. Cuplul Mark Priscilla a invitat 100 de prieteni pentru a sarbatori ceea ce credea toata lume a fi o petrecere data in cinstea absolvirii facultatii domnisoarei CHAN.

Priscilla CHAN si Mark ZUCKERBERG Vedete Blog Wiki
PRISCILLA CHAN sta alaturi de MARK de 9 ani de zile. Ei locuiesc in PALO ALTO alaturi de BEAST, un superb catelus alb de care amandoi sunt indragostiti. Cum sa nu fii impresionat de discretia si modestia acestui cuplu care dovedesc ca valorile dupa care isi guverneaza viata sunt tot atat de super pe cat de super sunt actiunile pe care MARK le-a listat la bursa.


Pe 14 mai MARK si-a sarbatorit in discretie ziua de nastere. Pe 19 mai s-a casatorit si tot in mai  a devenit cel mai tanar miliardar al planetei. De cate ori vad un interviu cu MARK nu pot sa nu remarc cat de natural si lipsit de fite este. Ar fi putut sa aiba o nunta de super fite dar el a preferat o petrecere simpla alaturi de persoanele dragi lui si PRISCILLEI.

PRISCILLA CHAN, proaspata doamna ZUCKERBERG prefera sarbatoarea THANKSGIGING DAY. O gaseste plina de semnificatii. Are o frumusete calma si proaspata ca o zi de primavara. Este inteligenta si deloc sofisticata. Se considera o persoana simpla. Adora sa gateasca si se da in vant dupa lucrurile soft.

Mananca cu pofta rosii uscate. Iubeste cateii, pe mica vedeta BOOO cel mai scump catel de pe net si admira profesionalismul catelului AUGGIE din THE ARTIST.  In ochii negri caprui ai PRISCILLEI vedem o liniste si o profunzime neovisnuita pentru o femeie cu responsabilitati date de profesia de medic. Si lumea e curioasa sa afle cum e viata alaturi de un miliardar. Pai cum sa fie?

PLINA! Unde or fi acum MARK si PRISCILLA? Au plecat in voiaj de nunta? Si daca da,ce locatie au ales? O fi PERU ,tara pe care PRISCILLA era atat de dornica sa o viziteze? Poza de nunta a celor doi a strans multe like-uri de la toti fanii FACEBOOK.

Si de aceea, PRISCILLA isi verifica pagina de FACEBOOK inaintea e-mail-ului . Si se declara dependenta de telefon si computer. Dar in primul rand de telefon pe care il verifica la fiecare cinci secunde!!!!
 E fericita PRISCILLA pentru ca KAREN ZUCKERBERG si ARIELLE, soacra si cumnata sa sunt in aceeasi bransa cu ea. Sunt tot medici. De acum alaturi de MARK si BEAST catelul fac parte din cele mai dragi fiinte ale inimii ei.

PRISCILLA a studiat la UNIVERSITY  OF CALIFORNIA SAN FRANCISCO. A terminat HARVARD UNIVERSITY class 2007- BIOLOGY CAMBRIDGE MASSACHUSETTS. Doamna ZUCKERBERG iubeste copii si cela mai haioase intamplari sunt legate de copii carora le-a predat cu drag la scoala unde a devenit si profesoara de SCIENCE.-THE HARKER SCHOOL.

Priscilla CHAN Biografie Vedete Blog
Un copil a scris pe tabla,  doamna CHAN. PRISCILLA i-a spus cu zambetul pe buze ca nu e casatorita. Cat de uluitoare e inocenta copiilor. Auzind raspunsul domnisoarei profesoare,copilul. .a sarit din banca sa o imbratiseze. Ghiciti ce i-a spus PRISCILLEI.

"Stiam eu, ca nu sunteti casatorita Aratati atat de fericita incat era imposibil sa fiti casatorita." Acum daca ar vedea-o pe PRISCILLA atat de luminoasa cand chiar e casatorita ce ar spune copilul?
PRISCILLA iubeste soarele si clima calda. A vazut BURJ AL ARAB si TURNUL EIFFEL. E impresionata de maretia cladirilor inalte.

Priscilla este interesata de arhitectura si calatorii. Cunoaste spaniola si vorbeste cursiv dialectul chinez cantonez. Motto-ul ei preferat este:
TEACH ME, AND I WILL FORGETSHOW ME,AND I WILL REMEMBER,INVOLVE ME, AND I WILL UNDERSTAND.
Suna aproape ca o declaratie de dragoste. De acum PRISCILLA is for ever involved with MARK ZUCKERBERG'S life. Uniti de sentimente si legati de pasiuni si hobby-uri comune, MARK si PRISCILLA formeaza cel mai frumos cuplu de miliardari. Bogati nu din cauza banilor ci a profunzimii acceptate de inimile lor.

Cu bucurie si admiratie sa le spunem fericitilor indragostiti, CASA DE PIATRA!
WE WISH YOU MARK and PRISCILLA, A VERY HAPPY and LONG LIFE!