Treceți la conținutul principal

Biografia Andrei Zaharescu - noul purtator de cuvant al guvernului Ponta

Viata are suisuri si coborisuri pentru toti. Acelasi lucru il poate spune si ANDREI ZAHARESCU care pina ieri prezenta Jurnalul de la ora 23 de la ANTENA. Azi el a fost numit purtatorul de cuvant al Guvernului PONTA.

Andrei Zaharescu Biografie
Andrei ZAHARESCU care isi ascunde varsta de zici ca e LADY GAGA e in prezent  capacitat si exprimarea ii apartine.

"De acum incolo vreau sa fiu atent la ce urmeaza sa comunic in noua calitate. Acum sunt foarte capacitat la ceea ce voi face. E nevoie de cineva care sa vorbeasca pe intelesul tuturor. Vreau sa incerc sa le explic jurnalistilor care, la randul lor sa poata sa spuna mai departe publicului,clar, odata ce au inteles despre ce e vorba."

Cum vi se pare? Adica cum sa explice jurnalistilor clar? Jurnalistii nu inteleg de obicei ce li se comunica? Era nevoie de cineva care sa nu vorbeasca in cifre sa vorbeasca limpede nu? Afirmatia acesta cred ca e de natura sa deranjeze breasla celor care cu mandrie se numesc ziaristi.

Sa uite atat de rapid ANDREI ZAHARESCU ca vine tocmai din sfera presei? Macar o parte din aceasta numire se datoreaza faptului ca ZAHARESCU se cunoaste cu VICTOR PONTA de multa vreme. Lucru pe care antenistul il recunoaste.

"Sigur ca da Ne stiam. Nu ne vizitam. Cand aveam ocazia sa ne intalnim o faceam cu mare drag. Cred ca in primul rand este o relatie bazata pe respect. Faptul ca el si fata mea sunt nascuti in aceeasi zi, pe 20 septembrie e un motiv de apropiere."

Nu cu mult timp in urma ZAHARESCU si sotia ANDREEA BERECLEANU erau cat pe ce sa fie dati deoparte din cauza ratingului scazut inregistrat de jurnalul pe care cei doi il prezentau.

Si-au luat concediu apoi lucrurile au inceput sa se aseze. Si totusi cand este nascut ANDREI ZAHARESCU?

Se stie ca este mai mare decat ANDREEA BERECLEANU. Sa fie 12 noiembrie 1958??? ziua de nastere sau sa se fi nascut in 1973?

Ce mai stim despre ZAHARESCU? Multi il cred cam arogant. Poate multi il ocoleau in perioada cand lucra la PRO-TV pentru ca obisnuia sa imprumute bani pe care cu multa greutatea ii dadea inapoi. Un reprezentat al ANTENEI a dat o declaratie cum ca  declaratia lui CRISTI MARIN la adresa lui ZAHARESCU e doar o nascocire a unei minti bolnave.

andreea berecleanu sotie andrei zaharescu vedete blog
Ce declarase acesta? Pai nici mai mult nici mai putin ca ZAHARESCU s-ar fi iubit cu MARIANA MOCULESCU si ca amandoi erau topiti unul dupa altul.

Contactata telefonic MARIANA MOCULESCU a spus la vremea respectiva ca se cunosc dar intre ei a fost doar o dragoste platonica. Si da i-a dat cu imprumut 400 de dolari pe care nu i-a mai vazut inapoi.
Vai cum sa imprumuti bani de la femei?

Pai cum putea un asa gentleman sa se uite la o femeie de genul MOCULESTEI? In orice caz, ANDREEA BERECLEANU spune ca fost cucerita la prima vedere de barbatul inalt cu parpalac , ochelari si voce placuta.

Chiar daca la unmoment dat ANDREA BERECLEANU era cat pe ce sa divorteze de sotul ei cam gelos ei sunt in continuare impreuna. Au doi copii reusiti, EVA si PETRU.

Faptul ca au prezentat jurnalul impreuna si se vad si acasa deci impartasesc aceesi meserie le-a sudat relatia.
de educatia celor doi copii se ocupa impreuna si in weekend-uri familia petrece impreuna. Se organizeaza excursii sau plimbari in parc.

Deunazi, paparazzi au fotografiat-o pe ANDREA. in compania copiilor. Copiilor li s-a facut sete dar grijulia mamica le-a dat apa nu sucuri.

Andrei ZAHARESCUa mai fost casatorit. Andrei ZAHARESCU este obisnuit sa lucreze la ore tarzii deci nu va intampina probleme cu programul incarcat. Sa vedem daca va reusi sa se trezeasca la ore matinale deoarece munca la Guvern incepe dis de dimineata.

Andrei ZAHARESCU a vrut sa se faca actor. Ca sa grabeasca cumva intrarea la INSTITUTUL DE TEATRU, Andrei avea sa se angajeze ca pompier. Nu stim ce taine in ale actoriei a deprins ANDREI dar se pare ca lui ZAHARESCU nu ii place sa ii se reaminteasca anumite lucruri.

Oricum ZAHARESCU poate spune ca a ajuns din pompier jurnalist si din jurnalist a ajuns purtator de cuvant. Ar putea dupa ce isi termina acest job sa scrie si o carte. Speram ca ZAHARESCU sa se descurce onorabil macar in noua postura de purtator de cuvant.

Sa vedem cum se prezinta si cum isi va demonstra talentul oratoric noul purtator de cuvant ANDREI ZAHARESCU. Sincer cred ca multi se asteptau la o alta numire si la cu totul alta persoana.