Biografia ALICE DUMITRESCU blonda ce detine tara minunata in care il tine prizonier pe HORIA BRENCIU

ALICE DUMITRESCU chiar este ALICE din tara MINUNILOR pentru ca din 2006 a pus stapanire pe inima si sufletul sensibilului si charismaticului HORIA BRENCIU. Da, de necrezut cum blonda ajunsa la 44 de ani il tine in sah-mat perpetuu pe cel care, daca ar fi fost dupa el demult ar fi fost la casa lui si cu cel putin  doi copii.

alice dumitrescu biografie blog vedete
CARE SA FIE SECRETUL pe care il detine ALICE? Eu cred ca TVR-ul care ce-i drept a croit multe destine profesionale a invatat si lumea sa iubeasca. Si sa descopere ca in iubire trebuie sa suferi ca sa cunosti  eventual mai apoi armonia.

ALICE DUMITRESCU a fost colega la SCOALA VEDETELOR lui TITUS MUNTEANU cu DANA MLADIN si LAURENTIU NICULESCU. LAURENTIU a fost disputat atat de DANA MLADIN cat si de ALICE DUMITRESCU.

LAURENTIU ii declara DANEI MLADIN ca este femeia vietii lui. Si in acest timp o curta si pe ALICE. Acum intelegeti de ce spune lumea ca DANA MLADIN ar avea alte inclinatii in privinta vietii amoroase?

Cu cine era surprinsa in vacanta cu fluturi in stomac DANA? CU SIMONA GHERGHE! Degeaba joaca teatru "SIMONICA" si flutura din gene cand il cheama pe BOTEZATU. Opinia publica i-a pus o eticheta de care va scapa mai greu. Sau poate ca e o mare usurare, cine stie.

ALICE nu si-a schimbat preferintele. In schimb prefera concubinajul. HORIA BRENCIU a cerut-o in casatorie de nenumarate ori si a fost refuzat. Apoi ca intr-o joaca dar cu un scop demonstrativ si ALICE l-a cerut de barbat pe HORIA.

La sfarsitul anului 2011 HORIA a petrecut Revelionul in cantari la MARIOTT, fara cruda ALICE care il pusese pe liber. Ce nu a incercat Horia, de la vorbe dulci la serenade la vacante ultra luxoase. Si nu orice vacante. ALICE a petrecut cu HORIA si a ei fiica in Republica Dominicana si pe Coasta de AZUR.

Hopa! ALICE DUMIRESCU este o femeie divortata si are doua fete. Dupa ce LAURENTIU NICULESCU nu a fost al ei, dar nici al DANEI ci a poposit in bratele DORIEI IVAN, si s-a si casatorit cu "exotixa" ex prezentatoare, ALICE DUMITRESCU a dat la facultate la POLITEHNICA si s-a casatorit si ea.

Din casatoria ei a rezultat o fata. Si cum sa nu fie barbatii ardelenii. intelegatori? Pai care altul ar fi avut atita rabdare cu o femeie diivortata si cu un copil? Numai "Horica" un adevarat ardelean.!

ALICE DUMITRESCU e o veterana a televiziunii si a ajuns o adevarata profesionista. A trecut de la TVR1 la TVR2 si la Antena 2. A moderat emisiuni pentru copii, a fost producator al emisiunilor de copii. A fost producator al serialului OM BOGAT, OM SARAC, unde HORIA BRENCIU avea rolul principal .

Numele personajului lui Brenciu era TITI PRODAN, un adevarat barbat dar ghinionist in dragoste.
Stiti ca intransigenta ALICE DUMITRESCU i-a dat amenda lui HORIA pentru ca a intarziat la filmari?

ALICE DUMITRESCU e super producatoare a SERVICIULUI ROMAN DE COMEDIE. E super profi, da dar unde si-a lasat feminitatea? Uitati-va pe net sa vedeti cand primeste un buchet de flori din partea echipei Serviciului de Comedie. E destul de ... E mignona ca sa nu fiu rea sa zic  ca e bondoaca.

Asta nu ar fi nimic dar e cam grasuta si parul are o culoare ce o face foarte stearsa. Si ce cuvinte le-a adresat echipei la final de sezon. "SUNTETI MISTO"! Da se pare ca  trebuie sa treaca pe la casierie sa ii dea lui IRINEL COLUMBEANU dreptul de autor pentru familiarizarea lumii cu  "misto".

Cred ca multi s-ar astepta ca la bratul lui Horia sa fie o frumusica serafica, zvelta, si indragostita. Incurcate sunt caile dragostei. ALICE e cocosul in casa. Cand merg in vacante alaturi de prieteni cum ar fi DAN BITMAN si LILIANA STEFAN (cea cu care are trei copii), ALICE il tine din scurt pe HORIA.

Da, pe plaja HORIA bea apa nu sprit. Voi intelegeti cat de mult o iubeste HORIA pe ALICE? Horia isi doreste copii. Si daca nu se va putea atunci  ideea adoptiei nu e o idee rea. Ma gandesc la tatal lui HORIA care demult si-ar fi dorit nepoti. Horia a  crescut fara mama si noroc cu fratele sau.

E de inteles de ce HORIA isi doreste cu atita ardoare o familie. De ce se impotriveste ALICE? Daca dragostea a ranit-o, ALICE a intors suferinta inspre profesie.

A realizat emisiuni , a fost prima voce a radioului astazi actualul Radio Romantic. A realizat "ROATA NOROCULUI" cu prietena ei MIRUNA COCA COZMA azi stabilita in Elvetia. Si Miruna a inregistrat succese spectaculoase pentru o romanca in tara cantoanelor. Dar MIRUNA este si ea singura.

Sa fie patentat TITUS MUNTEANU reteta "succesului" in dragoste? Daca stau sa ma gandesc cam toti cei de la SCOALA VEDETELOR nu au avut noroc in dragoste.

Wiki Horia Brenciu iubit Alice Dumitrescu
LAURENTIU NICULESCU, CATALIN GEAMBASU, MALINA OLINESCU, DANA MLADIN nu prea au excelat la capitolul reusita in dragoste. Insuccesul in dragoste inseamna succesul in profesie.

Poate ca ALICE DUMITRESCU nu se vede mama copiilor lui HORIA BRENCIU . Are o fiica ANDREEA si nu se vede schimband scutece. E fericita sa fie rasfatata si iubita. Isi vede de jobul la care a trudit ani in sir. Televiziunea isi pune amprenta diferit pe cei care lucreaza  ani de-a randul aici.

Horia BRENCIU si Alice DUMITRESCU traiesc dragostea intr-u mod atipic. Pentru Horia nu conteaza ca Alice e mai in varsta decat el, asa cum nici pentru ALICE nu conteaza ca HORIA e mai mic.

HORIA se considera burlac for ever cu inima plina de asteptarea ca asta nu va fi for ever. Pentru HORIA , DRAGOSTEA ESTE O SIMFONIE care poate ramane NETERMINATA.

Dar ALICE DUMITRESCU ce crede despre DRAGOSTE? Si ea si Horia vorbesc putin despre bucataria dragostei lor. Asa cum fiecare gospodina are propia reteta de zacusca, asa fiecare femeie vede dragostea in felul ei. Pentru ALICE, casatoria poate veni sau nu.

HORIA a acceptat reteta femeii blonde care il 'tine prizonier in labirintul" vietii ei. ALICE si HORIA isi traiesc dragostea asa cum stiu ei. Bine ca HORIA  nu e ca TURCESCU. Sa declare ca se va insura la SF ASTEATA, undeva"marti, in Belgia"

ALICE DUMITRESCU ramane o figura interesanta in televiziune si o femeie care poate parea altfel in dragoste. Dar chiar vede dragostea ALTFEL! Cred ca zambetul si buna dispozitie a "BRENCIULUI" sunt o masca pentru tristetea nesfarsita din sufletul sau de poet.

Dar  sper ca HORIA va fi castigator in batalia cu iesirea din labirintul femeii de poveste. Nu din cartea lui LEWIS CAROLL ci ALICE, blonda de la TVR.