AMALIA ENACHE CV-ul Stiristei "casatorita" cu Televiziunea si cu “Clipa de fericire”

Biografia Amaliei Enache este o poveste de viata intersanta, si mai putin un CV rece si plictisitor.

Amalia Enache este nascuta in data de 19 iunie 1977.

Asadar Amalia Enache este in zodia Gemeni.

Dupa trei ani petrecuti la televiziunea locala Analog, Amalia a dat o raita prin Bucuresti, cu gândul sa lase o caseta si un CV pe undeva, pe la Resurse Umane, la Pro Tv, singura televiziune la care se uita.

Acum, dupa atâtia ani de jurnalism, spune cu mâna pe inima: "În spatele oricarei povesti simple, sta o mare aventura si nenumarate detalii senzationale. Totul e sa existe cineva care sa le scoata la suprafata. Ca jurnalist, pot schimba ceva, în viata mea si a celorlalti".

Biografie Amalia Enache
Amalia Enache a copilarit în apropierea lacului Cincis. A fost înconjurata de paduri, asa ca amintirile ei de copil au miros de aer de munte si sunt colorate în verde adevarat. Un teren de joaca nesfârsit si destula libertate.

Poate si de aici faptul ca este o mare iubitoare de câini si pisici.

Amalia vorbeste cu drag despre animalutele care populau casa si gradina casei în care a crescut.

Pe primul catel de care îsi aduce aminte îl chema Azor, iar când a împlinit 8 ani, ea a primit primul ei câine-lup, pe care l-a botezat Ajax.

Acum are un singur câine, unul dintre puii lui Ajax, pe care l-a botezat Axi.

O adolescenta cuminte, Amalia Enache a descoperit primul sarut când avea 15 ani, iar când s-a îndragostit nebuneste împlinise 17 ani. 


amalia enache cv blog vedete

Amalia Enache este adepta mancarurilor cat mai simple si mai naturale, asa ca poate fi un exemplu bun pentru tine.

Daca vreti sa slabesti, Amalia va recomanda sa renuntati la prajeli si la mesele neregulate. Invatati sa gatiti retete simple, dar extrem de sanatoase.

Amaliei Enache ii place mult sa calatoreasca, sa stea de vorba cu tot felul de oameni, sa le asculte povestile de viata. Ii place sa danseze, sa citeasca, sa vada filme, sa se plimbe, sa petreaca timpul cu prietenii.

Cam asta  ar fi micile placeri pe care si le permite in timpul liber si mai ales în vacantele de care se bucura la maxim.

Amalia Enache o vedeta care nu se considera vedeta.

UPDATE Octombrie 2015: “Clipa de fericire”, show-ul care va fi prezentat de Amalia Enache, va fi difuzat de Pro TV în serile de miercuri.
MAI POTI CITI