ADELINA PESTRITU BIOGRAFIA VEDETEI KANAL D

Cancan TV cu Adelina Pestritu la Kanal D in aceasta seara.

biografie adelina pestritu kanal d blog vedete
De aceea va prezentam pe scurt biografia Adelinei Pestritu, macar asa, de "amorul artei", chiar daca pe voi va intereseaza poze cu Adelina in ipostaze fierbinti.

WIKI ADELINA PESTRITU
Nume: Adelina Ioana Pestritu
Locul nasterii: Campulung Muscel, Romania
Data nasterii: Februarie 1987
Culoarea ochilor: Verzi
Culoarea parului: Brunet
Inaltime: 1.70
Greutate: 50 kg
Dimensiuni: 88-60-90
Stare civila: Necasatorita
Ocupatie: Model, Prezentatoare si asistenta TV
Studii: Facultatea de Management

Adelina Pestritu are 25 de ani, insa multa experienta de viata. S-a nascut intr-un orasel de provincie si a urmat cursurile Colegiului National "Dinicu Golescu" la filologie, iar de curand a terminat Facultatea de Management.


Inainte de a urma facultatea, Adelina s-a remarcat intr-un club celebru din Ibiza ca dansatoare. Insa aceasta cariera a fost de scurta durata, pentru ca l-a cunoscut pe Liviu Varciu, membru al fostei formatii LA.

Dupa ce Adelina si Liviu Varciu s-au despartit, contractele de model ale frumoasei brunete s-au inmultit, a defilat topless si a pozat in Playboy.

Adelina Pestritu  cocheteaza cu televiziunea.

A fost sexy asistenta lui Mihai Morar, la emisiunea "Rai, da' buni", iar acum la Kanal D prezinta emisiunea "D Paparazzi".

Motto-ul Adelinei in viata este dupa cum a declarat “Orice diamant a început prin a fi carbune, dar carbunele a avut nevoie de presiune pentru a deveni diamant.”.

Asta da motto de "vedeta". Un CV "profesional" destul de zbuciumat pentru o bruneta care se pare ca adora  cancanurile mondene.
MAI POTI CITI