CRISTIAN GOG BIOGRAFIE ILUZIONIST ROMANII AU TALENT

Biografia scurta Cristian Gog, iluzionistul care a ajuns in finala emisiunii Romanii au talent. Cristian Gog, pe numele complet Cristian Gog Simion, dupa bunicul lui din partea mamei s-a nascut pe data de 27 august 1981 in orasul Campeni, judetul Alba, la aproximativ 25 de kilometri de localitatea in care a crescut, Baia de Aries.

Dupa ce a absolvit liceul (promotia 2000) am urmat cursurile universitatii “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, sectia ECTS – Economia Comertului Turismului si Serviciilor.

biografie wiki cristian gog mentalist blog
Biografie Cristian GOG Mentalist
Tot aici Cristian Gog a facut si un master in administrarea afacerilor dupa ce a terminat cei 4 ani de facultate.

Iluzionistul Cristian Gog este casatorit.

Sotia lui Gog este Dr. Ing. chimist, are 30 ani si lucreaza la un institut de cercetare si instrumentatie analitica si recent i-a facut cel mai frumos cadou posibil: vestea ca o Gog Cristian o sa fie tatic!

În septembrie 2007 Cristian Gog  s-a casatorit cu Adriana Jurj, dupa o relatie de aproape 9 ani. Fiind colegi de an în liceu, se stiam din vedere înca din clasa a 9-a, dar relatia lor de prietenie a început prin clasa a 11-a

Asta magie mentalistica.

Votez Cristian Gog la romanii au talent!Prima carte de magie pe care a pus mana a fost scrisa de Aurel Iosif (Iozefini tatal).

A ajuns sa colaboreze chiar cu câteva agentii de organizari de evenimente pe segmentul acesta.

Apoi, la insistentele prietenilor, a facut si câteva spectacole în cluburi, la nunti sau la alte evenimente private.


Participarea iluzionistului Octavian Gog la emisiunea “Romanii au talent” inseamna in primul rand sansa de a-si arata pasiunea unei tari intregi.

Mai mult ca sigur este o experienta de neuitat si ii va oferi posibilitatea de a vedea cata lume arata deschidere si interes catre domeniul de care este pasionat, "mentalismul". Un CV impresionat pentru un tanar care reuseste sa te uimeasca profund cu trucurile lui mentalistice.


Mentalismul ca arta, trebuie sa transpuna spectatorul, sa-l duca in punctul in care intrebarea: “Este real?” sa dispara din minte. 
MAI POTI CITI