SARA MANAHIMOVA si ILAN SOR ,Biografia unui cuplu reusit din Republica MOLDOVA

Cea mai sexi cantareata a RUSIEI si Miliardarul ILAN SOR ,Biografia unui cuplu reusit din Republica MOLDOVA


Frumoasa de care vorbim azi se numeste in buletin SARA MANAHIMOVA. Toti o stiu insa de JASMIN. Presa de peste Prut spune despre JASMIN ca este cea mai frumoasa  cantareta.

Frumusetea JASMIN-ei l-a atras si pe  VEACESLAV SEMENDUEV. Si cum necum a reusit sa o ia de nevasta. Luna lor de miere a durat putin. Sotul ei era extrem de gelos si agresiv.

O batea fara mila si asa JASMIN a ajuns internata in spital cu traume cerebrale. A trecut si peste acest esec, si-a luat baiatul MIHAI, singurul lucru bun din casnicia asta .


JASMIN si-a vazut mai departe de viata. La un moment dat ajunge in postura de invitata la o petrecere privata in MOSCOVA. Aici JASMIN il intalneste pe miliardarul ILAN SOR.

JASMIN nu prea mai avea incredere in barbati si nu prea l-a luat in serios pe ILAN. Totusi  a remarcat ca avea raspunsuri la orice. La orice probleme pe care JASMIN le avea. Gasea rapid solutii.

ILAN SOR este de profesie jurist dar imbina cu succes viata si afacerile. In prezent ILAN administreaza majoritatea magazinelor de duty-free din tara. Este si administratorul si presedintele companiei DUFREMOL.

JASMIN a inceput sa fie atrasa de calitatile barbatului ILAN ,generos, rabdator, calin si tandru. In momentul in care a aparut si copilul ILAN SI frumoasa JASMIN s-au hatarat sa isi uneasca destinele.

Viitoarea mireasa trebuia sa isi cunoasca viitoarea familiei. A fost la CHISINAU si cu aceasta ocazie a cantat pentru copii unor gradinite, copii defavorizati de soarta. Totul a fost bine si presa era pe urmele lor in permanenta.

Chiar daca ii despart 8 ani, ILAN si JASMIN SOR se iubesc si au o viata activa. Miliardarul isi doneaza o parte a banilor in actiuni si campanii umanitare. In special in campanii care vin in ajutorul copiilor. A trecut aproape un an de cand cei doi si-au unit destinele.

Multa vreme presa a vorbit de fastuoasa nunta care s-a tinut la  PALATUL REPUBLICII, o cladire ce este faimoasa pentru gaxduirea a numeroase intalniri si conferinte internationale. Se poate deci, ca dragostea sa straluceasca si sa aduca fericire in suflete. Chiar daca barbatul este miliardar si are doar 25 de ani.

Iar ea, FEMEIA in ciuda varstei de 33 de ani este frumoasa, buna si are si o cariera de cantareata. IUBIREA este tot ce conteaza pentru acest cuplu" JASMIN si ILAN SOR.

Parca viata lor suna a titlu de film : MILIARDARUL SI CANTAREATA, nu "PRINTUL si DANSATOAREA". Atunci cand iubirea detine controlul absolutsi primeaza doar sentimentele , afacerile pot si merg mana in mana cu arta, cu muzica.

Moldovenii se mandresc cu acest cuplu sii ii indragesc mult. De inteles ca si paparazzi au tot interesul sa le urmareasca viata. Soarele e meru prezent in viata familiei SOR. Jasmin si ILAN se iubesc si asta atrage. Deopotriva admiratie dar si invidie, de ce nu doar e scris si acest sentiment in viata rautaciosilor.


Rautaciosi sunt peste tot in lume. dar IUBIREA LOR REZISTA!