Biografie TONIA SOTIROPOULOU, NOUA BOND GIRL din SKYFALL

Daca numele acestei frumoase si seducatoare nu va spune nimic , la toamna, mai precis in 9 noiembrie 2012, cand va avea loc premiera filmului multasteptat, SKYFALL, o veti cunoaste si o veti admira pe TONIA  SOTIROPOULOU.

tonia sotiropoulou biografie vedete bond girl
Si ne vom da seama daca reputatul regizor SAM MENDES, a gresit sau nu atunci cand i-a oferit un rol micut dar insemnat in lungmetrajul inclus in franciza filmelor cu JAMES BOND.

Premiera SKYFALL va marca si revenirea pe ecrane a seducatorului actor DANIEL CRAIG, AGENTUL 007, pe care l-am mai vazut in alte 2 filme.

Daca stim cine e BOND, cine sa fie frumoasa actrita care ii va atrage atentia AGENTULUI 007?


SAM MENDES s-a gandit sa distribuie  nu una ci 3 fete BOND.  Alesese primele doua fete,  o frantuzoaica, BERENICE MARLOHE, NAOMIE HARRIS va fi cea de-a doua dar cine sa fie cea de-a treia?

Ei bine, numele ei este TONIA SOTIROPOULOU. Ziua cand a aflat ca a luat castingul a fost declarata "THE HAPPIEST DAY OF MY LIFE" spune actrita. Cum nu putem trai fara FACEBOOK, TONIA si-a anuntat toti prietenii  de noua si fericita veste.

TONIA va filma 3 scene din film la ISTAMBUL chiar la sfarsitul acestei luni. Va dati seama ce delectare va fi  noul film cu JAMES BOND? Trei aparitii feminine stralucitoare si o distributie mare. Ii vom vedea si pe : JUDI DENCH, exigenta M, JAVIER BARDEM, RALPH FIENNES, BEN WHISHAW, ALBERT FINNEY.

TONIA a vorbit cu presa din GRECIA si le-a marturisit ca se simte mandra si bucuroasa si spera ca prin distributia ei in SKYFALL, lumea sa afle si sa vorbeasca mai mult de GRECIA.

Da, TONIA este o actrita si model care s-a nascut in GRECIA, a studiat deopotriba in tara natala dar di la LONDRA. I-a placut atat de mult orasul incat a hotarat sa se stabileasca definitiv aici. Practic aici locuieste antrenorul, cel cu care TONIA se pregateste pentru SKYFALL.

Cine vrea sa obtina performante in actorie sau muzica, stie ca LONDRA este cea mai buna alternativa. TONIA  are un fizic impresionant doar este si model. Frumusetea ei il va convinge pe BOND ca o noapte pasionala nu poate fi petrecuta decat in compania ei.

Ce nu stie publicul este faptul ca TONIA trebuia sa primeascarolul SEVERINE care ulterior a fost  distribuit frantuzoaicei BERENICE MARLOHE.

TONIA este o fata cultivata care cunoaste mai multe limbi straine: greaca veche, greaca cipriota , greaca,  engleza, franceza. A avut ocazia sa joace la COVENT GARDEn in NATIVITY rolul FECIOAREI MARIA.

FILMOGRAFIE TONIA SOTIROPOULOU
2007-seria TV- TIGLON
2006- STRAIGHT STORY
2007-PSYHRAIMIA-
2008- ALITHLINOI EROTES
2008HYRSA KORITSIA-productie TV
2008-LOLA
2008-2009-SE EIDAJENY
2012-SKYFALL
2013- BERBERIAN SOUND STUDIO

wiki tonia sotiropoulou blog vedete
Frumusetea nu ii lipseste dar sa vedem daca acest lucru o va ajuta sau mai mult o va incurca in cariera pe TONIA. MONICA BARLADEANU sau MADALINA GHENEA doua romance frumoase au afirmat la unison ca pentru a avea succes in  filme nu e musai sa fii frumoasa.

Nu stiu daca este asa dar sigur frumusetea TONIEI nu va incurca pe nimeni. Si apoi cine isi poate imagina o BOND GIRL care sa nu fie SUPERBA? Oricat de talentata ar fi actrita e neaparat nevoie ca BOND sa fie inconjurat numai de femei superbe.

Poate ca acest rol o va propulsa pe TONIA SOTIROPOULOU spre orbita cinematografiei internationale. De regula de la URSULA ANDERS cam asa s-a intamplat.

Drumul spre victorie intotdeauna e pavat cu obstacole. Se pare ca TONIA tine in mana o mare sansa. Sa ii uram succes. Si sa vina premiera ca sa vorbim de jocul TONIEI.

O fi TONIA cea mai frumoasa BOND GIRL din cele 3?
MAI POTI CITI