BIOGRAFIE George Papagheorghe - JORGE in pragul divortului

JORGE (pe numele real George Papagheorghe) divorteaza dupa 10 ani de casnicie!

Scurta Biografie Georgge Papagheorghe - Jorge

jorge george papagheorghe wiki blog vedete
Biografie JORGE
George Papagheorghe s-a nascut in 22 iunie 1982, în Constanta.


Jorge s-a remarcat în urma emisiunii concurs "Popstars", este casatorit de 10 ani, cu Alina.

Impreuna cu Alina Jorge are o fetita pe nume KARINA MARIA. Karina Maria este nascuta pe data de 13 noiembrie la ora 13.00.

Pe langa activitatea strict muzica George Papagheorghe, a mai jucat în musicalul „Micul Paris” si în spectacolul „3007 Terra Maimutelor”, la Circul Globus.

De asemenea in anul 2010 JORGE a fost protagonistul musicalului “Romeo si Julieta” de la Teatrul de Opereta din Bucuresti.

De asemenea George bifeaza in CV-ul sau si statutul de om de afaceri.

Jorge s-a apucat de diverse afaceri profitabile si a dat lovitura, in urma cu cativa ani, in momentul in care a intrat intr-un business piramidal, care comercializeaza aparate si produse cosmetice.

Acum George Papagheorghe, si-a angajat un avocat si se pregateste sa divorteze de sotia lui, Alina, dupa un mariaj de cinci ani si o poveste de iubire de 10 ani.

Desi este o persoana care nu isi expune problemele în public, artistul a fost nevoit sa le spuna  colegilor de platou de la emisiunea „Te cunosc de undeva” despre problemele personale cu care se confrunta în prezent, acestia fiind martori fara voie nu doar o data la discu?iile  telefonice avute de Jorge în care subiectul principal era „divortul”.