BIOGRAFIE EMANUELA RADU "IUBIRI SECRETE" CU iubita lui Doru Sechelariu

Scurta biografie Emanuela Radu, vedeta din "Iubiri Secrete" care a fost Miss Universe.

Bacauanca Emanuela Elena Radu (18 ani), iubita pilotului Doru Sirius Sechelariu (18 ani), fiul fostului primar Dumitru Sechelariu, a câstigat, in 2011, locul 3 la Miss Universe România.

Frumoasa bacauanca este fiica de preot si îsi doreste o cariera în zona afacerilor, în paralel cu pasiunea pentru televiziune si film.
emanuela radu wiki miss universe
Emanuela Radu iubita Doru Sechelariu

Cand avea numai 9 ani a facut primele cursuri de actorie si a realizat impreuna cu fotografi locali primele sedinte foto.

In primavara lui 2011, Emanuela s-a inscris in cursa pentru coroana Miss Universe Romania. A participat la castingurile preliminare si s-a numarat printre cele 20 de finaliste. Pe 29 iulie 2011, Emanuela a primit premiul al III-lea in cadrul Finalei  Miss Universe Romania .

Dealtfel, din toamna EMANUELA RADU ia parte la realizarea telenovelei ”Iubiri Secrete”, unde are rolul principal.
Biografie Emanuela Radu
Emanuela declara intr-un interviu: ”Sunt pasionata de televiziune si film. Voi fi personajul  principal (Raluca Dragnea) în telenovela Iubiri Secrete, unde voi juca rolul unei femei frumoase, inteligente si periculoasa.."

3 comentarii:

  1. esti o frumuasa inteligenta nimeni nu te intrece

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti frumoasa si nimeni nu te intrece bravo pentru rollul pe care il ai te felicit bravo tie a fost scris sa fi actrita si esti o actrita tare buna impreuna cu ceilaltii din iubiri secrete ,Deja astept Sezonul5 sa il vad ,eu mam uita la toate sezoanele si sunt incredibile bv vou

    RăspundețiȘtergere
  3. esti frumoasa si te potrivesti bine cu sorin te pup


    RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.