Biografia OCTAVIEI GEAMANU de la Antena1 o blonda cautata de vedete

Octavia Geamanu a venit hotarata din Gorj sa cucereasca capitala. Si asa s-a intamplat cand in iulie 2011 a fost promovata. Nu inainte de a se pregati cum se cuvine standardelor de frumusete din "micul Paris".

Cu un an inainte de a ajunge la pupitrul stirilor jurnalului de weekend de la ANTENA, de acum blonda cu zulufi, OCTAVIA GEAMANU a suferit un implant mamar, ce deh, era fata nemultumita de marimea sanilor naturali.

De la saten nuanta parului ei a devenit blond, si cu o rochie scurta rosie nici ca se putea sa nu aiba succes. Si uite asa la editiile de sarbatoare ale ANTENEI am putut sa o urmarim pe blonda din noul val de prezentatoare ale ANTENEI. La una dintre aceste editii la un joc de box pe consola l-a avut ca partener pe nimeni altul decat justitiarul MIRCEA BADEA.

biografie octavia geamanau blog vedete
Biografie Octavia Geamanau Antena 1
Cat este el de antrenat si de barbat a trebuit sa se declare invind de olteanca blonda. La o alta editie de CRACIUN intre colegii din ANTENA, OCTAVIA a interpretat cu patos melodia "DAR-AR NAIBA DRADOSTE IN TINE".

OCTAVIA GEAMANU a cochetat cu modelingul si actoria dar le considera pasiuni trecatoare. Totusi de actorie a prind drag si nu ar ezita sa accepte daca i s-ar oferi un rol in vreun film. E o fata finuta si are grija de silueta ei.

OCTAVIA are aceeasi greutate din clasa a x-a de liceu, adica 52 de kg. Face sport, a facut si balet si in timpul liber accepta o partida de badmington in compania prietenilor. Credem ca oltencei ii place la BUCURESTI, pentru ca nu am auzit-o sa se planga .

Orasul nu i se pare prea agitat. In parcursul profesional, OCTAVIA va trece si prezentarea stirilor sportive de la GSP-TV. In facultate a jucat cu placere in echipa de teatru a facultatii. Desi a auzit toate variantele de glume referitoare la numele de familie GEAMANU, ei bine, OCTAVIA este nascuta pe 3 decembrie 1983.

Lumea a zvonit ca ar fi avut o idila cu MIHAI VULPE aka  cantaretul BACIO pentru ca serafica blonda a aparut in videoclipul acestuia in ipostaza tandre. Videoclipul lui BACIO se numeste "MAI STAI O NOAPTE".

Cea mai notorie relatie a OCTAVIEI GEAMANU a fost cu MARIAN IONESCU. Idila lor s-a terminat dar iata ca presa a si sesizat ca MARIAN IONESCU desi are o iubita adorabila pe nume ANUTA, poreclita "BABY", nu renunta nici la fosta adica la OCTAVIA GEAMANU.

OCTAVIA si MARIAN IONESCU au fost vazuti intr-un restaurant din capitala in timp ce luau masa. Cum s-o descurca OCTAVIA GEAMANU sa iasa cu fostul care este angrenat intr-o relatie de care stie toata lumea, nu stim.

octavia geamnau wiki foto vedete blog
Poate OCTAVIA are de gand sa il recucereasca pe nabadaiosul MARIAN? Vom vedea. Mandra OCTAVIA scrie pe blogul si pentru ca are pe FACEBOOK mai mult de 5000 de prieteni, fanii i-au facut cadou o alta pagina de FACEBOOK unde vedeta poate sta linistita  de vorba cu toti.

Are OCTAVIA GEAMANU un fan-club virtual ? ARE!Ce fel de barbat  admira OCTAVIA? Da, FLORIN PIERSIC SENIOR se inscrie cu brio intre preferintele sale in materie de barbati.

Stie ce vrea olteanca! In rest se inscrie si ea in marea de fete venite din provincie gata sa ia cu asalt televiziunea si poate show-biz-ul. Isi imparete viata intre jobul de la ANTENA si casa. Si desigur prieteni.

De sarbatori cand nu lucreaza merge acasa la parinti. In rest, e blonda si prezentatoare!
Revenim cu amanunte de indata ce vom afla noutati.

OCTAVIA GEAMANU ramane pe val. Pe valul ANTENEI. Asta pana cand isi va gasi jumatatea , se va marita si va face un copil. Dar pana atunci, o vedem pe OCTAVIA GEAMANU la stirile de week-end. Cu siguranta, OCTAVIA GEAMANU este o femeie norocoasa!

Nu a muncit atat de mult, la ea, promovarea a venit destul de usor.