Biografia noii televiziuni NASUL TV un amestec de actionari care va scoate ratinguri de "aur"

Cui ii vine a crede ca jurnalistul cu gustul puterii RADU MORARU cel care investeste in afaceri,si oameni a fost resuscitat si in curand dupa atatea promisiuni isi va relansa propria televiziune NASUL TV?

Numele corect al televiziunii este NASUL,PRIETENII DE PRETUTINDENI si ASOCIATII SA. Imi vine sa zic precum 'prietenul' lui Morar, MIRCEA BADEA,"MAI,esti nebun?"

Asta da nume de televiziune, auzi PRIETENII DE PRETUTINDENI, de ce nu Prietenii din GALAXIE?
"ASA CEVA" .... imi vine  greu sa cred ca MORARU aka NASUL a lucrat in perioada 1996 1997 la PRO-TV si in 1998-2000 la ANTENA1?

Pe unde a mai "dat cu sapa" RADU MORARU acest  MARLON BRANDO de BRASOV?

1993-1995-TVS HOLDING BRASOV .
1994-1996 EVENIMENTUL ZILEI
1995-1996 TV ROMANIA1
1996-1997 PRO TV
1998-2000 ANTENA1
2000-2010-NASUL la B1 TV

radu moraru biografie
Nasul a investiti si in turism dar acum nu pot sa va garantez daca mai detine vreo pensiune turistica Speram ca in viata personala totul e bine. Cu sotia si fetita ma refer.

Ei dar o sa vedem noi ce cuvant greu va avea TELEVIZIUNEA NASUL! Nici emisiunile de pe DISCOVERY nu ne vor mai interesa! Radu ca un ardelean adevarat a stiut sa pastreze prietenia de familia BOBBY PAUNESCU si superba MONICA BARLADEANU.

Chiat daca a parasit televiziunea B1 RADU isi va petrece o zi in perioada sarbatorilor de PASTE cu mogulul si frumoasa ce in curand va fi nominalizata la premiile OSCAR.

RADU MORARU a imprumutat 1,5 milioane de euro pentru lansarea noii sale televiziuni. Speram ca ANDREI GHEORGHE sa fie unul dintre primii invitati ai emisiunii MARELUI NAS.

Noroc cu GHEORGHE altfel il dadeam uitarii pe jurnalistul MORARU. Intr-un mod inteligent NASUL a lansat o oferta de subscriere si a vandut actionarilor 20.000 de actiuni.

A castigat increderea actionarilor aratandu-le clar ca el si numai el este cel care va manageria tehnic si administrativ NASUL TV.Prinzand un val la un moment dat RADU MORARU a avut timp si bani pentru calatorii pe care le considera un hobby.

Sa stiti ca NASUL si citeste si acesta e tot un hobby. Asteptam sa vedem magistrala revenire a absolventului FACULTATII DE PSIHOLOGIE-SOCIOLOGIE a UNIVERSITATII HYPERION.

RADU MORARU s-a nascut la 24 septembrie 1970 si promite sa se bata in ratinguri cu rivalii de la ANTENE sau chiar cu OTV-ul sau nu. La OTV ma refer, pai daca a intrat in insolventa nu isi va mai bate capul NASUL cu DAN DIACONESCU.

Vom vedea! Cui ii este dor de MAESTRUL NAS sa astepte SAPTAMANA LUMINATA deoarece pe 22 aprilie va avea loc marea lansare a televiziunii Nasul TV!

JUST BREAK A LEG, doar suntem educati nu, RADU MORARU?
MAI POTI CITI