Biografia LIVIEI GRAUR - FOCUS - PRIMA TV

LIVIA GRAUR , prezentatoarea rubricii meteo de la PRIMA-TV are o poveste de viata desprinsa din basme. Cei doi parintii au crescut-o cu dragoste si au sfatuit-o ca orice meserie si-ar alege sa o faca din dragoste si cu pasiune.

LIVIA GRAUR a absolvit Facultatea de JURNALISM la SNSPA si firesc a facut apoi si un master in COMUNICARE AUDIO-VIZUALA. Si-a largit orizonturile facand un an de studii la UNIVERSITATEA NANTERRE chiar in PARIS. Norocoasa l-a avut langa ea in tot acest timp pe tatal ei care s-a stabilit la PARIS.

In liceu l-a cunoscut pe RAZVAN cu care a trait o minunata poveste de dragoste. Soarta a facut sa ramana impreuna su dupa terminarea liceului. Asa au trecut multi ani. S-au mutat impreuna, cresc tot impreuna un catel.

Tot timpul liber il petrec impreuna. Cel mai mult adora sa plece in calatorii sa vada lumea. De regula aleg mereu un alt loc. Pina acum au vazut: ROMA, PARISUL, AMSTERDAM iar anul acesta vor pleca in TURCIA.

biografie livia graur prezentatoare tv
LIVIA GRAUR PRIMA TV
Pentru sotul ei RAZVAN, LIVIA este mica lui printesa. Atunci cand se astepta mai putin, LIVIA a fost ceruta in casatorie . Erau la ROMA. Cererea a venit cu un inel de diamant chiar in fata la FONTANA DI TREVI din ROMA.

Poate sa fie ceva mai romantic de atat? S-au casatorit in jumatate de an si i-au avut alaturi pe toti cei dragi. Si acum RAZVAN ii ofera trandafiri si ii arata cat de mult o iubeste. In fiecare zi LIVIA si RAZVAN GRAUR sunt mai fericiti.

Poate de aceea LIVIA care prezinta rubrica meteo a jurnalului principal de la PRIMA-TV are un zambet larg pe fata. Ca e soare sau vant ea ne face ziua mai buna cu zambetul ei.

Munca in direct oboseste, dar LIVIA s-a invatat deja cu rigorile muncii in televiziune. Si oricum nu are asa de multi ani de cand e in televiziune.

Poate se va gandi si la o emisiune sau chiaar la stiri , de ce nu? Tocmai si-a serbat ziua de nastere, LIVIA e nascuta la 2 aprilie 1986, in BUCURESTI. E tanara si are tot viitorul inainte.
Are acea siguranta pe care ti-o da iubirea.

Despre FACEBOOK, LIVIA GRAUR are o parere buna. Are mai mult de 300 de prieteni. Spune ca intr-un fel FACEBOOK-ul i-a schimbat viata. Nu vrea sa para ce nu este, si considera ca se prezinta in fata prietenilor chiar asa cum este.

Naturala, vesela, frumoasa. Face jogging in compamia prietenilor, se uita la filme si nu uita sa se ingrijeasca sa arate cat mai bine posibil.

In rest este ca orice femee casatorita, in plus si persoana publica. Brat la brat cu iubirea merge pe drumul vietii visand si calatorind.

Cu mana pe inima spunem despre LIVIA GRAUR ca este una din cele mai placute si delicate prezente de pe micul ecran. Ba mai mult ea s-a inscris in topul frumusetilor din televiziuni. Si spera sa isi apere locul, cat mai mult timp.

LIVIA si RAZVAN GRAUR sunt un cuplu atipic pentru show-biz-ul din ROMANIA. Nu apar in presa de scandal si nu isi etaleaza cu trufie casa, sau ultimele achizitii. Sunt tineri , frumosi si cuminti! O incantare sa fii in preajma lor. Prea sunt multe despartirile intre cuplurile de vedeta in ultima vreme. In acest context eu sunt exceptia.