Biografia DANEI GRECU,jurnalista careia ii este frica de un singur lucru

Dana Grecu  realizeaza de 5 ani cel putin , emisiunea :LA ORDINEA ZILEI: alaturi de RADU TUDOR. Emisiunea a primit Premiul APTR de 3 ori ,pentru cel mai bun talk-show.

DANA GRECU este casatorita cu BOGDAN si au impreuna 2 copii, MARIA si DAVID. Reuseste cu succes sa imbine viata de familie si cariera.

A absolvit FACULTATEA DE JURNALISM si SCOALA DE TELEVIZIUNE BBC. S-a angajat  la ANTENA3 si de atunci nu a mai parasit acest post. Este una din cele mai bune jurnaliste din echipa ANTENEI 3.

UPDATE: Dana Grecu si sotul ei au divortat la notar pe 18 octombrie 2017. Vedeta Antena 3 s-a recasatorit cu un medic stomatolog din Pitesti la doar o luna de la divort.

dana grecu biografie blog vedete
Pentru multi dintre prietenii fostului cuplu nu Bogdan Grecu este vinovat de destramarea familiei, ci chiar realizatoarea TV, care se pare ca avea totul pegatit: mai întâi a trecut pe la notar ca sa se desparta de tatal copiilor sai si apoi sa se casatoreasca.

Ea îi are din primul mariaj pe David, de 14 ani si Mihaela, 11 ani.

Surprinzator, DANA se considera nervoasa si "naravasa". RADU TUDOR, colegul de emisiune constituie pentru DANA, un reper. DANA il considera un jurnalist experimentat, foarte atent la toate nuantele unui subiect. Temperamentul DANEI este "linistit" de calmul lui TUDOR.

Asa s-a sudat echipa si acum  telespectatorii considera emisiunea "LA ORDINEA ZILEI" un reper in emisiunile la care se uita cu atentie si respect.

Stiu ca cei doi jurnalisti intorc evenimentele zilei pe toate fetele pana ajung si in cele mai intunecate cotloane, si ne dezvaluie chiar si lucruri grele, grave, dureroase si care nu sunt chiar placute.

O saptamana inainte si o saptamana dupa 18 octombrie, DANA care isi aniverseaza ziua de nastere , este cea mai fericita femeie. Adora sa isi petreaca timpul in sanul familiei.

Putina lume stie ca DANA este o femeie sensibila care adora ploaia si iubeste mult oamenii. Placerea ei vinovata este sa observe oamenii, chiar daca uneori se intampla  ca unii sa se simta lezati de  privirile ei cercetatoare.

Recunoaste ca este o femeie posesiva, dar numai cu oamenii care ii plac. Este si o buna gospodina. Copii ei adora tarta cu fructe care ii reuseste de minune. Are zile si zile, ca orice femeie. Uneori simte ca e batrana alteori nu. da nici o importanta varstei.

Este obsedata de curatenie si da "de o mie de ori pe saptamana" cu aspiratorul, lucru care o "zapaceste" pe ANDREEA , prietena DANEI.

Spaimele profesionale sunt legate doar de posibilitateade a face o cadere de calciu in direct dar pana acum nu i s-a intamplat.

Stiti de ce ii este frica DANEI GRECU? SA NU DEVINA O BATRANICA URSUZA, SA NU SE LASE LUATA DE VAL. SA NU UITE CINE  ESTE, astea dupa propriile marturisiri.

Se intampla ca orice femeie sa aiba indoieli, dezamagiri si momente grele in viata. Nici DANA nu a fost scutita de aceste lucruri.
wiki dana grecu antena 3 romania blog vedete

Important este optimismul pe care incearca sa il inoculeze familiei si celor dragi.

In zile noastre atat de zbucuimate, DANA GRECU se bucura de meseria pe care o face. Si se mai bucura si de succesele obtinute. Cel mai tare ii place  momentul cand ajunge acasa si este intampinata de MARIA .DAVID si BOGDAN. Adica FAMILIA GRECU.

Speram ca DANA GRECU sa nu se lase batuta de greutati si sa continue sa realizeze emisiuni interesante.

Toata admiratia nostra pentru DANA GRECU.

Putina lume stie ca nu e atat de usor sa mentii echilibru intre familie si cariera. Adica nu e usor sa fii in acelasi timp o buna jurnalista dar si o familista  convinsa.

Jurnalismul nu e pentru oricine. Numai cei puternici si pasionati cu un grad mare de  rezistenta merg mai departe. Ceilalti abandoneaza pe parcurs.

Danei ii place sa creada ca va simti momentul si se va retrage atunci cand va considera ca a venit momentul.
MAI POTI CITI