AARON DIAZ SI LOLA PONCE BIOGRAFIA UNEI DESPARTIRI

Inainte sa vorbim despre despartirea dintre Lola Ponce si iubitul sau Aaron Diaz sa facem un mic wiki a actorului Aaron Diaz.

Aaron Diaz s-a nascut la data de 7 martie 1982, in Puerto Vallarta, Mexic.

Insa a ales sa traiasca in San Francisco California. Aaron Diaz a absolvit Colegiul din San Diego.

Aaron Daz este un bun inotator si adora sa joace fotbal.

Dupa reintoarcere in Mexic, sa inscris la Centro de Educacion Astistica of Television. Si de aici a inceput cariera de succes ca si actor de telenovele a lui Aaron.

biografie aaron diaz blog vedete

Filmografie Aaron Diaz
    Todo un hombre / (2012) - Marcelo
    Teresa (2010) - Mariano Sánchez Suárez
    Clase 406 (2002) - Kike González

lola ponce aaron diaz poze vedete blog
Aaron Diaz si Lola Ponce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei “El Talisman”, in care personajele artistilor sunt frati.

Desi la inceputul relatiei vedetele nu au recunoscut ca sunt impreuna,  treptat acestia isi arata iubirea unul pentru celalalt cu fiecare ocazie ivita.

Insa ca orice poveste frumoasa de dragoste din lumea vedetelor, si aceasta poveste de iubire dintre Lola si Aaron se pare ca s-a apropiat de sfarsit.

Se pare ca iubirea dintre actorii Aaron Diaz si Lola Ponce s-a consumat imediat, avand in vedere ca cei doi deja nu mai formeaza un cuplu. 

Relatia lor a durat doar doua luni, insa nimeni nu s-a asteptat la aceasta despartire, pentru ca, acum cateva saptamani, Lola si Aaron Diaz se iubeau de mama focului pe plajele din Miami.