WIKI-UL NATALIEI GORDIENKO aka NATALIE TOMA jurata de la FABRICA DE STARURI

Fabrica de staruri ne va incanta 13 saptamani de azi inainte.Emisiunea "FABRICA DE STARURI" are 3 jurati ai caror nume rimeaza cu "bere, whiskey si femei" dupa spusele unui jurat de calibrul unui ANDREI GHEORGHE. Ceilalti doi jurati sunt NICU ALIFANTIS si  cantareata dansatoare din CHISINAU, Republica Moldova, NATALIA GORDIENKO.

NATALIA GORDIENKO nu este doar o blonda simpatica. , vesela si mereu zimbitoare. Aseara la debutul emisiunii, i-a marturisit prezentatorului MARIUS FLOREA VIZANTE ca s-a decis sa isi schimbe numele din NATALIA GORDIENKO in NATALIE TOMA.Motivul? Pai suna mai bine numele asta pronuntat  in franceza are o sonoritate dulce si cred ca mi se potriveste mai bine. Asa o fi daca spune ea. Vizante prezentatorul era coplesit de emotii in fata blondinei cu breton. Nu-i nimic.

Va avea timp sa o descoase in celelalte editii ale emisiunii maraton. "FABRICA DE STARURI" promite sa dea clasa emisiunii rivale "TE CUNOSC DE UNDEVA" Emisiune cu cei trei NICU,NATI., si ANDREI are zvac fata de prea statica si plictisitoarea emisiune rivala.

Va fi distractiv sa le urmarim evolutia celor 16 concurenti , 8 fete si 8 baieti care vor locui in CASA "FABRICII DE STARURI". Emisiunea beneficiaza de prezenta lui NICU TIMOFTI pe post de consilier al dragutei doamne directoare . O multime de doamne frumoase din Republica Moldova ne vor tine "treji" in fata televizoarelor simbata de sambata. Si partenera de prezentare a lui VIZANTE este o prezenta placuta, o alta moldoveanca atragatoare. Ca sa nu mai vorbim de concurente care mai de care mai dragute.

Sa revenim la jurata cu prenume frantuzesc NATALIE TOMA. Pana sa isi aleaga acest nume TOMA, Natalie era cunoscuta celor din Republica Moldova sub numele de NATALIA GORDIENKO.

Ce nu stiti despre NATALIA GORDIENKO este faptul ca a participat la editia din 2006 la EUROVISION alaturi de compatriotul ARSENIUM aka ARSENIE TODIRAS.

Natalia Gordienko s-a nascut la 11 decembrie 1987 la CHISINAU, REPUBLICA MOLDOVA intr-o famile de arhitecti. Parintii au lasat-o pe NATALIA  sa urmeze o cariera in muzica. A studiat pianul si a cantat in corul scolii.Este detinatoarea a 3 premii nationala si 6 premii internationale. Traversand cu ingenuitate anii copilariei, la 15 ani NATALIA incepe sa participe la competitii, incercand sa isi apropie scena si sa o cucereasca.

NU va amintiti sigur ca NATALIA GORDIENKO aka NATALIE TOMA. a cantat in duet chiar cu BENONE SINULESCU hitul "SANIE CU ZURGALAI".

Era pacat ca barbattii sa nu ii admire doar vocea, de aceea, NATALIA a pozat pe coperta primului sau album intr-o rochie alba putin transparenta. Atat cat sa incinte imaginatia.

NATALIA este o vajnica promotoare a valorilor.si traditiilor romanesti. NATALIA iubeste folclorul si ii place sa gaseasca mereu noi variante de interpretare.

Din 2005 NATALIA canta cu formatia MILLENNIUM. Si sa nu uitam ca este o ambitioasa. Spre surprindera multora NATALIA, ARSENIUM si CONNECT R la EUROVISION 2006 cu melodia  LOCA au luat fata spanioloaicelor LOS KETCHUP. Ei au ocupat locul 24 la EUROVISION 2006.

"FABRICA DE STARURI" promite sa fie un succes. Credem ca blondina NATALIE TOMA va contribui din plin la acest succes.
MAI POTI CITI