WIKI SOFIA MARGARITA VERGARA biografia unei vedete cu o viata de film

WIKI Splendida VERGARA SOFIA MARGARITA  s-a nascut la  10 iulie 1972 in BARRANQUILLA Columbia.

Este deopotriva model, actrita si prezentatoare TV.

Provine dintr-o familie mare si se lauda cu frati si surori. Acestia o porecleau in copilarie TOTI. SOFIA are 1,72cm si este blonda naturala lucru din ce in ce mai rar la vedetele din lume.

Putine femei isi pastreaza nuanta parului si si mai putine se lauda ca sunt blonde de la natura.

Fiind dotata de la natura cu forme voluptoase SOFIA a facut si multe reclame dintre care cea mai cunoscuta este cea de la PEPSI. In aceasta reclama joaca alaturi de DAVID BECKAM.

Este vorba de reclama la PEPSI DIET.

SOFIA are o pasiune pentru haine si nu s-a oprit la sedinte de  shopping. Ea este se creatoare de haine, are o linie pentru K-MART.

Ce stim despre viata amoroasa a frumoasei? S-a mutat la 18 ani cu iubitul din acea vreme. Si tot atunci aduce pe lume un baiat pe numele lui: MANOLO GONZALES RIPOLL.

Este lumina ochiloe ei. Frumusetea si faima nu te scutesc de drame si necazuri. RAPHAEL fratele SOFIEI a fost ucis in Bogota Un alt frate a fost arestat .

De parca toate acestea nu erau indeajuns SOFIA afla in. 2000 ca este bolnava de cancer. De atunci au trecut  12 ani si SOFIA va implini in vara 40 de ani. Nu vi se pare ca viata ei poate fi oricand subiectul unei carti?

Poate insasi SOFIA se va gandi sa isi scrie biografia. Acum este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din ITALIA.

Cine nu a vazut un film in care a jucat SOFIA nu stie ce a pierdut. E greu pentru o femeie frumoasa sa cunoasca succesul.

Va fi meru tinta favorita a paparazzilor vorba cantecului RIHHANEI. SOFIA MARGARITA VERGARA este o femeie puternica, frumoasa si stie ce vrea.

Ramane un etalon pentru orice tanara si si-a castigat prin munca si sacrificiu un loc in topul regalitatilor feminine de pe mapamond...
MAI POTI CITI