Biografia DONI aka CORNELIU CONSTANTIN DONICI isi cauta iubirea pe litoral

Conform biografiei, Doni pe numele din buletin CORNELIU CONSTANTIN DONICI este un compozitor si cantaret nascut in BRASOV la 20 noiembrie  1981. A cantat in trupa REFFLEX. Este prieten bun si colaboreaza profesional cu DAVID DEEJAY.

Ne-a soptit o viorea cum ca DONI si-ar fi luat casa la malul marii. Sa fie oare din cauza iubirii? Sa isi fi gasit sufletul pereche DONY cantaretul pe care femeile din Romania il considera demn de top 10 cei mai sexy barbati din Romania?

Anul trecut Doni a fost jefuit de un taximetrist si nu si-a mai recuperat valiza cu lucruri dragi. S-a dovedit ca taximetristul in cauza era din Bucuresti  angajat al unei firme din capitala.

Doni a trecut peste incident cu zambetul pe buze dar se pare ca nu a uitat. Nu a uitat CONSTANTA. El este aproape nelipsit  din programul  de weekend al cluburilor de pe litoral.

Si acum daca si-a luat casa pe litoral poate  va sta mai mult pe aici. Constantencele.vor fi cele mai castigate.

Asta in cazul in care inima lui Doni nu a fost adjudecata. Ai putea crede ca un asemenea barbat sexi are probleme. David Deejay feat. Dony - Temptation

ELENA GHEORGHE,. feat Doni au scos la rampa HOT GIRL. Apoi ANDREEA BANICA a dansat SAMBA .o reusita marca DONI.

Totusi DONI merita o promovare mai buna. Se spune ca este reprezentantul masculin de export cel mai bun.

A avut un succes deosebit in LIBAN. A cantat alaturi de INNA. ALEXANDRA STAN., ARASH.

Brasoveanul asimilat de capitala si apoi de litoral ii are ca modele si mentori pe  SEAN PAUL, CRAIG DAVID, KEVIN LITTLE, sau tinerelul JUSTIN TIMBERLAKE. Amintindu-ne de hitul din 2009 SO .

BIZZARE de ce oare ar  fi un secret ca DONI si-a luat casa in Constanta? Nu nu este un "NASTY DREAM.

Cine sa fie fata de langa DONI? Este ea o TEMPTATION?

De ce atita secretomanie? Ce ai de spus DONI? Te va lasa iubita sa participi la concursul organizat de KISS FM in care doamnele si domnisoarele vor licita un obiect pentru a castiga o zi si o noapte cu unul din cei mai sexi cantareti?

Vrem sa mai auzim in vara si alte cantece marca DONI!

Ceva "SEXY THING".  COME ON DONI SHOW US!
MAI POTI CITI