"Pericol de explozie" revine in atentia noastra femeia vanator CRISTINA CIORAN

Cristina Cioran, v-o amintiti din vremurile in care face matinal cu "pacatosul" Capatos si mica CRISTINA DOCHIANU azi cunoscuta prezentatoare. 

Ce bine ii era CAPATOS-ului intre CRISTINA MARE si CRISTINA MICA. Saraca DOCHIANU aprope nu respira in preajma CRISTINEI CIORAN.

Cristina CIORAN vine de la malul marii si s-a nascut la 24 iulie 1967. A absolvit Facultatea de Actorie la clasa profesorilor ION LUCIAN si VICTOR RADOVICI.-UNIVERSITATEA HYPERION.

Si-a facut debutul pe marele ecran obtinand rolul principal in filmul regizat de IOAN CARAMAZAN- MARGO. A aparut siin filme "CORONATION STREET" sau" PLOAIE IN DESERT"

A incercat si un rol intr-un musical "AUDIO MUSIC" o colaborare ANGLIA ROMANIA. A calatorit mult .
A vazut tari ca Belgia, Anglia, Franta, Danemarca, Elvetia. Nici televiziunea nu i-a stat in cale.

Cristina Cioran a prezentat emisiuni precum: " DADACA" ,"CU DADACA IN BUCATARIE", "ACASA IN BUCATARIE"....Acum reapare pe micile ecrane . Va prezenta emisiunea "PERICOL DE EXPLOZIE" in compania altei actrie PAULA CHIRILA. Credeti ca se voe impaca blondele la acelasi pupitru.? Doar blandetea si bunul simt al PAULEI CHIRILA ar putea aduce armonie.

Daca va intrebati de ce va reamintesc ca CIORAN CRISTINA si-a facut o faima de femeia vanator. O femeie fara caracter. E o spargatoare de case.

CRISTINA CIORAN dupa ce i-a furat barbatul actritei VIORICA VODA a gasit de cuviinta sa o si jigneasca. Nu i-a fost destul ca a despartit o familie cu un copilas. Auziti declaratia CRISTINEI CIORAN :

Eu, chilotii mi-i tin unde trebuie. . Important este ca .. Mie si lui RADU ne merge bine, eu si RADU suntem fericiti.Important este ca mie imi este bine.."

Mai conteaza ca a facut-o frustrata pe VIORICA VODA cum ca aceasta nu avea o cariera si in televziune. "MARE CARACTER" are actrita CRISTINA CIORAN.

Si asta nu e tot. A sarit sa o bata pe cantareata BIANCA RUS din cauza unui barbat pe care si-l disputau amandoua. Nu cred ca are vreo preietena CRISTINA CIORAN. CIne ar vrea drept prietena o individa care iti ia si barbatul daca condidera necesar.

Probabil se ghideaza dupa proverbul care spune ca deopotriva in dragoste si razboi sunt permise orice fel de arme si strategii. Si barbatii cred ca nu se simt tocmai bine in preajma ei. Asta dupa ce ajung sa o cunoasca.

Calitatea de a fi un om integru nu are de-a face cu .. .profesionalismul de care da dovada o persoana in meseria pe care o practica. Or fi persoane care o considera pe CRISTINA CIORAN dar nu stiu cate persoane ii admira caracterul.

In orice caz eu una nu am  sa urmaresc mai mult de o editie a viitoarei emisiuni "PERICOL DE EXPLOZIE"

Am toata admiratie pentru PAULA CHIRILA. Dar nu voi suporta sa o vad si sa ii aud vocea CRISTINEI CIORAN. Este extrem de infatuata. Ramane sa vedem si parerea publicului.

Se va bucura romanul sa o revada pe CRISTINA CIORAN? Sa vedem cum a evoluat "Marea" actrita in ultima vreme.
MAI POTI CITI