Treceți la conținutul principal

Nunti Vedete: Teo Trandafir se marita in 2102

Cu cine se marita Teo Trandafir?

Desi în ultimii ani presa a scris despre o relatie între Teo si colegul ei Marian Teodorescu, alias Domn Profesor, cei doi au infirmat în mai multe rânduri ca ar fi împreuna.

Surse din apropierea vedetei sustin ca Teo si-a întâlnit recent marea iubire.

Insa acum conform Medifax, Teo Trandafir a marturisit ca barbatul care a convins-o sa-si puna pirostriile este capabil sa aduca fericire în viata ei si a micutei Maia.


Teo Trandafir anunta ca se va casatori si ca acesta este probabil cel mai fericit moment pe care l-a trait pâna acum, dar nu ar vrea sa îsi puna deocamdata partenerul în lumina reflectoarelor, acesta fiind o persoana privata.

Teo Trandafir se marita - Wiki
"...  sunt sigura ca cei care vor afla îmi vor împartasi bucuria si vor întelege de ce nu vrem sa facem din asta un eveniment de presa. Sunt foarte mîndra de partenerul meu, dar el este o persoana privata pe care nu as vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment", a declarat Teo Trandafir.

Teo Trandafir se casatoreste în acest an.

Îndragita vedeta de televiziune va face nunta într-un loc special amenajat pe malul lacului de la Buftea, în incinta studiourilor Media Pro.

Pe 24 februarie, Teo Trandafir a fost supusa unei interventii chirurgicale majore, în urma complicatiilor provocate de pancreatita si a unei infectii abdominale.

Vedeta a revenit în tara pe 20 aprilie 2011, dupa aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena.

Si totusi cu cine se marita TEO TRANDAFIR?