MELANIA MEDELEANU de la emisiuni de rebus la prezentatoare si realizatoare de campanii de presa- BIOGRAFIA jurnalistei careia ii plac barbatii cu ochelari

MELANIA MEDELEANU este tanara care a inceput sa prezinte o emisiune de rebus la TVR si a continuat pina la a deveni prezentatoare a celui mai important jurnal la REALITATEA TV.

Wiki Melania Medeleanu

A cochetat si cu viata de radio activand o perioada la RADIO DELTA . sau la RADIO 2M+. A realizat si matinale s-a pregatit intens pentru o viata de jurnalist. Este si detinatoarea unui premiu APTR castigat in 2005 cu REALITATEA TV.

MELANIA MEDELEANU are un CV. impresionant. A inceput cu SCOALA CENTRALA din Bucuresti. Apoi are acasa doua diplome de absolvire. A terminat atat Facultatea de PSIHOLOGIE si SOCIOLOGIE cat si CONSERVATORUL sectia de canto.

S-a scolit in STATE unde a terminat  3 stagii de pregatire. Are BBC RADIO SCHOOL dar si un master in COMUNICARE SI RELATII PUBLICE la SCOALA NATIONALA DE .STUDII POLITICE SI ADMINISTRATIVE.

Si daca stam sa ne gandim are doar 34 de ani. Bucuresteanca MELANIA este azi o femeie frumoasa care a trecut printr-un divort. A fost casatorita cu solistul trupei TAXI si a avut nasi de elita.

NU priveste inapoi cu manie. Nu iti poti imagina ca frumosii sai ochi albastri ar putea arunca cu sagetiotravite in urma ta. Este o femeie ambitioasa si asta a ajutat-o sa isi faca din nume un renume in presa din ROMANIA unde dominatia masculina nu reuseste sa stapaneasca chiar totul/

Daca vi se pare ca MELANIA este o femeie fragila si visatoare va spunem ca asta se datoreaza poate si zodiei RACULUI in care este nascuta.

MELANIEI nu ii place sa vorbeasca prea mult de barbatul actual din viata ei. Dar ce poate scapa ochilor de jurnalist? In tracat am aflat ca iubitul ei este tot un domn din aceeasi bransa nimeni altul decat directorul de programe de la MONEY CHANEL-. DAN SUCIU.

Colegii otachineaza sii ii spun ca are o atractie pentru barbatii care poarta ochelari si culmea si pe acest domn il cheama DAN exact ca pe fostul sot.

E posibil sa auzim clopote de nunta in viitorul apropiat? Posibil dar numai cei doi stiu cand se va intampla asta. Pana atunci MELANIA MEDELEANU isi vede de job, de partener dar nu isi neglijeaza animalutele un catel si o pisica.

MELANIA MEDELEANU a reusit sa isi vada visul transformat in realitate. Nu mai locuieste la bloc, este mandra detinatoare a unei case pe pamant  cu gradina.

Cand te uiti la MELANIA ramai fascinat de albastrul ochilor si iti vine greu sa crezi in seriozitatea  si profesionalismul ei. La o mai atenta cercetare vei vedea ca te-ai inselat.

MELANIA MEDELEANU a strabatut un drum lung pentru a deveni o jurnalista. profesionista. Numai ca si-a ales un drum ce cere vointa, dragoste pentru meserie si rezistenta la stres.

Cand se va plictisi ar putea sa se ocupe de oameni de sufletul lor fiind si psiholog. Sau poate va dori sa se implice in muzica. Uitandu-te la MELANIA MEDELEANU iti vine a crede ca poate duce la bun sfarsit orice lucru de care se ocupa.

MELANIA MEDELEANU ramane o jurnalista apreciata si o femeie iubita. Deopotriva de parinti dar si de prieteni. Caldura din ochii ei te poate face sa crezi ca primavara a uitat sa vina. Pentru ca a studiat-o prea mult!
MAI POTI CITI