MARINA ALMASAN isi ia amant de TIMISOARA, probabil ca amintire a vechii emisiuni CAZURI SI NECAZURI IN DRAGOSTE


MARINA ALMASAN A DIVORTAT DE VICTORIU SOCACIU
Stirea ca prezentatorea si realizatoarea de emisiuni are un amant in persoana unui bogat om de afaceri  din TIMISOARA a uimit peste masura publicul. CUM?

MARINA ALMASAN SOCACIU , familista cu doi copii, MARINA mica si VICTOR-VICTORAS. la cei 49 de ani si cu un sot cantaret si politician VICTOR SOCACIU indrazneste sa sparga morala si  etica care nu i-ar fi dat voie sa aiba o asa scapare.

marina almasan victor socaciu
Divort Marina Almasan Divort
Dragostea sa poarte vina sau situatia scartiia de mai demult in casnicia MARINEI? Ce cauta ea la TIMISOARA si de ce presa a tras imediat concluzia ca acel om de afaceri ar fi devenit amantul ei?

Fara foc nu iese fum spune lumea. MARINA ALMASAN SOCACIU lucreaza din anii 90 in cadrul TELEVIZIUNII ROMANE. S-a ocupat in 2010 de coordonarea proiectului pentru selectia EUROVISION.

MARINA ALMASAN SOCACIU i-a luat locul lui DAN MANOLIU. Nu prea e iubita de colegi care acum au in sfarsit ocazia sa dea frau liber barfelor acum ca toata lumea stie ca are un amant.

MARINA il are drept mentor in ale jurnalismului pe nimeni altul decat MIHAI TATULICI. Nu vreau sa ma opresc acum sa va vorbesc de "reputatia fara de pata" a domnului ce se considera un jurnalist deosebit.

Va spun doar ca ION CRISTOIU l-a numit pe MIHAI TATULICI "SPALATORUL DE CADAVRE:".
"Se folosea de lumea de la PRO-TV pentru a invi oameni controversati ca sa le ia apararearea."

Cert este ca "SPALATORUL DE CADAVRE" i-a influentat decisiv cariera MARINEI ALMSAN SOCACIU. Si nu ne indoim ca a avut ce sa invete de la mentorul ei.

MARINA ALMASAN SOCACIU are in spate un CV stufos. Incurand va ajunge un fel de "MAMA ZINA DUMITRESCU" a emisiunilor din ograda TELEVIZIUNII PUBLICE. Credem ca va fi" eterna". Sa nu fim rautaciosi , are doar 49 de ani , nu?

La fel ca si pe scena poate ramane pina la 80-90 de ani. Dar oare cine se mai uita la TVR? si in special la emisiunile ei? Par atat de prafuite si oricat ar incerca sa tina pasul cu tehnologia  nu pare a mai suscita interesul nimanui.

Unde va mai face MARINA ALMASAN  cozonaci si bunatati de PASTE? Va mai merge ELENA UDREA sa participe la emisiunea MARINEI?

MARINA a absolvit ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE dar nu a profesat niciodata. Scria in timpul facultatii la "TRIBUNA STUDENTULUI ECONOMIST" A fost redactor-sef. Si a prins gustul bucuriei pe care ti-o da functia.

A trecut si prin RADIOUL PUBLIC si chiar la RADIO. VACANTA COSTINESTI in perioada 1982-1985. TATULICI o decopera la "VENITI CU NOI PE PROGRAMUL.2

Din 1993 pina in 1989 emisiunea CEAIUl DE LA ORA 5 s-a bucurat de succes in parte pentru ca  in emisiunea acesta aveau loc mai multi invitati.

1994-1997-Modereaza emisiunea "GHICI CINE VINE LA MINE"
1997-1998 CAZURI SI NECAZURI IN DRAGOSTE
1999-2001 ARCA MARINEI
2001-2002 BUN DE TIPAR
2002-TUNELUL TIMPULUI
2004-MULTUMESC
2005-2006 OALA.SUB PRESIUNE
2006.- PLANETA IN JEANSI

MARINA ALMASAN intelege ca scrisul poate aduce si bani si aduce la lumina cartea pentru copii "CELE 7 MINUNI ALE LUI VICTORAS"
VICTORAS este baiatul ei si a lui SOCACIU.

biografie marina almasan
Biiografie Marina Almasan
S-a gandit bine MARINA si a inceput sa scrie texte pentru melodii compuse de MARIUS TEICU, MIHAI POCORSCHI, EUGEN MIHAESCU, DINU GIURGIU, VICTOR SOCACIU sau ADI ORDEAN.

Parea o mare familista dar ca de obicei aparentele mai insala. Suntem curiosi ce parere are SOTUL SOCACIU? Cum se poate ca tocmai ea, sotioara atat de ocupata se de mare femeie de afaceri a fost prinsa in flagrant?

Cel mai tare in astfel de cazuri au de suferit copii. Cum se vor duce la scoala si cum vor face fata glumelor colegilor pe seama mamicii?
Asteptam sa vedem ce spune "inculpata". Va mai fi un divort in anul acesta?

Cat depre AMANTUL din TIMISOARA nu avem a spune multe. Promitem sa revenim cu amanunte.
Pana atunci MARINA ALMASAN SOCACIU este cea care a calcat stramb. Asa sa fie?

Vocea MARINEI ALMASAN SOCACIU este "atat de placuta." Parca mai degraba suprti rasul "De capra" vorba lui VADIM al ANDREEI TONCIU decat sa o urmaresti pe MARINA intr-o emisiune.

Cum o fi lucrat ea in radio cu o asa voce? Normal a fost pentru o scurta perioada de timp, ma rog... Ar fi fost buna vocea ei pentru un matinal. Taman sa iti aduca zambetul pe buze ... dimineata..

Intr-un top al realizatorelor de emisiuni nesuferite sigur ar avea un loc!
MARINA ALMASAN SOCACIU aflam ca deja a divortat la notar de sotul politician al PSD.

Iata ce declara MARINA ALMASAN.: "IMI PARE RAU SA CONSTAT CA VICTOR NU POATE SA-SI ASUME ESECUL CASNICIEI NOASTRE. -UN ESEC DESPRE CARE EL STIE FOARTE BINE CA ESTE SINGURUL VINOVAT INCA DE ACUM 10 ANI PROBABIL CA DIN DORINTA DE A-SI PASTRA FANII, PRIETENII,ALEGATORII< VICTOR A DECIS SA IGNORE SFATURILE MELE DIN TOTI ACESTI ANI DE A MENTINE FAMILIA UNITA SI DECLANSEAZA ACUM MASCAT.,PRIN ALTII ACEASTA VENDENTA MEDIATICA,PLINA DE VENIN SI MINCIUNI."

"DIN RESPECT PENTRU CEI 16 ANI PETRECUTI ALATURI DE EL.,SI DE DRAGUL BAIATULUI NOSTRU,MA VOI ABTINE-CEL PUTIN DEOCAMDATASA DEZVALUI ADEVARATELE MOTIVE ALE DIVORTULUI, UNELE DINTRE ELE FIIN DIN CELE MAI INTIME.

Sa intelegem din aceste declaratii ca sotul isi neglija familia si mai ce? Daca mariajul scartiia de ce tocmai acum cand au aparut pe piata stiri privind infidelitatea MARINEI? De ce un divort atat de rapid?

De ce vorbeste MARINA ALMASAN despre o vendeta mediatica indreptata impotriva ei? Vor mai urma si alte declaratii? Cine va castiga din acest razboi? Politicianul sau vedeta de televiziune?

Cine va avea un PR mai iscusit? VICTORAS , baiatul MARINEI si a lui VICTOR SOCACIU va ramane la mama. Fetita este copilul MARINEI din prima casatorie.

Mai avem o  casatorie esuata in show-biz MARINA ALMASAN si VICTOR SOCACIU. Parca iti mai vine surasul pe buze cand amantul nu e de ici colea ci chiar un nmiliardar. Numele lui este GEORGE CORNIC.

Miliardarul are o sotie care nu vrea sa comenteze nimic si nu are o parere buna despre ?VEDETA? MARINA ALMASAN. Nici macar nu mai stie ce simte.

VICTOR SOCACIU a depasit si operatia din trecut si spera sa treaca cu bine si peste divort si peste moartea tatalui. El sustine ca nu mai vrea sa auda de presa.

Dar presa sigur va dori sa auda mai multe despre divortul MARINA ALMASAN si VICTOR SOCACIU. SPECIALISTA IN DIVORTURI ADRIANA BAHMUTEAN deja are o parere. Evident pentru cei care vor sa o asculte.